Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s51 henger reszelés?!...

Simson s51 henger reszelés?! HELP! :D

Figyelt kérdés

Hogyan reszeljem a hengeremet h nyomatékosabb legyen??? :D

mert nem tudom pontosan h a magasságából kell levenni vagy a szélességéből... :/

Valaki segítsen pls!!! :))

#Simson #henger #reszelés #henger reszelés
2014. júl. 22. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:

"mert nem tudom pontosan h a magasságából kell levenni vagy a szélességéből... :/"

Egyikből se vegyél el. A hengernek nincs szélessége, a hüvely hosszát pedig ne bántsd. Inkább keress egy tuningleírást, amiben benne van a hengerpalást kiterített rajza és az alapján dolgozz. Remélem, azt tudod, hogy a reszelés csak igen durva nagyolásnak jó, utána dremellel kell simítani, illetve nem csak egy csatornát kell módosítani, mert a csatornák méretei és a vezérlési szögek összetartozó rendszert alkotnak. Ja, és persze szimmetrikusan dolgozz, a csatornanyíláshoz tartozó középponti szög ne legyen 120°-nál nagyobb meg ilyenek - de ezt biztosan tudod. Minden Simson-tuningoló tudja ezeket, aki reszelővel akar vadállatot varázsolni a gépből.

2014. júl. 22. 19:02
 2/4 A kérdező kommentje:
igen.. :D kifelejtettem h a kipu nyilásra lenne szükségem mert az a része mereadt el a fejemben vhol :D xĐĐ
2014. júl. 22. 19:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Hatalmas vagy, első! :D
2014. júl. 22. 19:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nyomaték kell akkor csináld meg 70-esre. Ne reszelgesd mert azzal legalább annyit lehet rontani is rajta mint javítani. Én is azt tanácsolom hogy olvasgass tuningleírásokat, de vigyázz mert beszippant a téma ha (túl) sokat foglalkozol vele.
2014. júl. 22. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!