Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Könnyen ellopható?

Könnyen ellopható?

Figyelt kérdés
Első motorom amit szeretnék venni, az egy Simson lenne (tudom nem a legbrutálisabb motor de még nem vagyok idős hogy nagy sportmotorom legyen) de mivel berántós, ezért szerintem bárki simán ráülhet és el is lophatja, ugyan is parkolóba szeretném letenni amíg iskolában vagyok, szóval könnyen el tudják lopni?

2016. szept. 26. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Kösd le a kerekét lakattal és ami még jó ötlet, vegyél 25 ezerért egy gps nyomkövetőt ami google maps alap és csak egy sms és küldi, hogy hol van a cucc.
2016. szept. 26. 17:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kevered a Simsont a fűnyíróval?

Az utóbbi lehet berántós.

A lopásról meg annyit, ha olyan helyen hagyod, elvihetik a robogót, Simsont, sportnotort, biciklit is, s ebben a kormányzár sem jelent feltétlenül akadályt

2016. szept. 26. 17:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja tényleg, nem berántós, bocsi
2016. szept. 26. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A Simson gyújtáskapcsolója egy csavarhúzóval is kapcsolható. A kormányzára egy fokkal jobb, de a legjobb ha kovácsoltvas lánccal odaláncolod valami fix helyre.
2016. szept. 26. 18:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

U-Lakat és edzett acél lánc. Az U-lakat a hátsó kereket rögzítse, ha nincs mihez, akkor elég ha a kerékre csatolod. A lánccal pedig a vázat kell rögzíteni masszív tereptárgyhoz.

Nem lesz ellophatatlan így sem, viszont szinte senkinek nem fogja megérni a vesződséget. Én így lakatolok.

2016. szept. 26. 19:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem már ellopták egy robogómat sajnos. Azóta úgy zárom ahogy tudom a mostanit. Előre tárcsafékzár, hátra U lakat, plusz lánccal rögzítem valamihez, tavaly még ponyvát is raktam rá, de sajnos azóta elszakadt, lehet télre veszek egy újat. Üdv.
2016. szept. 26. 23:12
 7/7 veterán vas ***** válasza:

Nálunk egy kissrác hónapokig az utcán tárolta a simókáját. Lánc elöl, lánc hátul, ponyva, ahogy kell.

Aztán az egyik napsütéses délutánon jött egy Toyota, két overálos pasi fölemelte a motort, betette a mikrobuszba és elvitte. A szomszéd látta, azt mondta olyan nyugodtan, beszélgetősen tették a dolgukat, hogy senki sem gondolt lopásra. A busz oldalán egy motorszerviz emblémája volt. (persze hogy nemlétező cég)

Azóta sincs meg. :(

2016. szept. 27. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!