Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 3-400ezer forintért milyen...

3-400ezer forintért milyen autót lehetne venni ami még jó állapotban van?

Figyelt kérdés
Suzuki Swiften kívül érdekelne még néhány típus.

2016. szept. 26. 17:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Elég sokat.

Mik az igények?

2016. szept. 26. 17:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát gyakorlatilag szeretném ha elől 2 db légzsák lenne és lenne ABS az autóban. Nem mennék vele többet szerintem havi 600km-nél.
2016. szept. 26. 17:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen autók jönnek be? Német, japán? Vagy esetleg más? Nagyobb kocsi vagy kisebb? Benzin vagy diesel? Kicsit szűkítsük a kört :)
2016. szept. 26. 17:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mazda 323F BA 1.5 Safety AC

Klíma,2 légzsák,4 elektromos ablak

Megbízható,alkatrész van hozzá amúgyis dögivel,200-400 között lehet találni jó példányokat.Fogyasztásban 7-8 liter kb.

De ott van még a Mitsu Galant,Honda Civic,Toyota Corolla

Mind híresen megbízható,és egyik sem Swift kategória.

2016. szept. 26. 18:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen nem számít hogy benzin vagy diesel. Egyelőre kisebb autókban gondolkodom mint pl a Clio vagy a Punto akár. :)
2016. szept. 26. 18:24
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Azok helyett inkább a Swift.
2016. szept. 26. 18:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de ez egy eléggé logikátlan kérdés.Az hogy egy kocsi milyen állapotban van nem is igazán a márkájától függ,hanem attól hogy a tulajdonosok mennyire vigyáztak rájuk.Most hiába sorolnak fel itt a kommentelők autótípusokat,ha a tulajdonosuk nem vigyáztak rájuk akkor megette a fene az egészet.És mint tudjuk a legtöbb használt autóval lehet ám szívni nem is keveset
2016. szept. 26. 19:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Tudom hogy attól függ igen valóban de én kíváncsi vagyok az emberek véleményére mert nagyon össze vagyok zavarodva ezzel kapcsolatban.
2016. szept. 26. 23:06
 9/9 anonim válasza:
a trabant egy remek autó
2016. szept. 27. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!