Mint gondoltok egy 600w-os Chieftec tápegység, ami fekete színű és elég szép állapotban van (kb 3kg) megéri megvennem a szomszédomtól 7000 forintért?
Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 22:44
1/8 anonim válasza:
attól függ... nem a legmegbizhatóbb márkák közé tartozik( én pc-m nem bíznám rá), és olyan hú de jó áron sem adja... ha alaposan leterhelve leteszteled és műxik, és nem drága pcbe kell akk sztem megveheted... olyan 6k.ért.
2/8 A kérdező kommentje:
annyit ajánlottam érte én is neki. 10.000forintos irányárat mondott.Mondtam h áááá.....aztán mondta hogy 7000ft...erre én 6-ot mondtam,és azt mondta átgondolja de nem hiszi h annyiért oda adja.
CHIEFTEC táp nem a legjobb? épp ellenkezőleg, ez a legnagyobb táp márka.FSP,CHIEFTEC
2014. febr. 5. 23:28
3/8 A kérdező kommentje:
Gépet akarok összerakni mjad, egy FM2+-os 6 magos proci lesz benne, (újabb generáció) egy 23.000foitnos alaplap.GIGABYTE a gyártó.Szép lassan megveszek hozzá mindent.De tápot azért nem veszek újat mert nagyon drága a chieftec....használtan már más...de ismétlem, elég szép állapotban van.
2014. febr. 5. 23:30
4/8 anonim válasza:
nem azt mondtam h rossz márka de nincs igazad mert ha rangsorolni kéne a márkákat megbizhatóság szerint nem hiszem h 6.helynél előrébb végezne... am meg nyúzd addig a 6k ajánlattal még be nem dől... ha meg végkébb nem hajlik rá hozd el 7-ért de többért semmi képpen ne.
5/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta 1 évig volt gépben,meg még egy kis időt egy raktárban....elég ijesztő" ..mivel az új alaplapomra nem akarom rákötni,mert ha valami gond lesz vele,dobhatom ki az alaplapot is....belement a 6ba... de nem kell, veszek egy zsír újat,garanciásan 500w-osat.Szerinted?
2014. febr. 6. 02:32
6/8 anonim válasza:
és ha a zsír új garanciális tápod eldurran, kapsz helyette újat, de az alaplapodat nem fogják kicserélni, ezt azért vedd figyelembe :)
7/8 A kérdező kommentje:
Basszus hát akkor ennyi erővel bármilyen táp eldurran....bánja a tököm.Veszek újat.Azért 1 év meg még néhány hónap sok idő...
2014. febr. 6. 04:51
8/8 A kérdező kommentje:
Jó hogy azt nem mondod hogy táp nélkül próbáljam meg üzembe helyezni a gépet mert a táp eldurranhat és az alaplapnak annyi.
2014. febr. 6. 04:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!