Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az E46 karosszéria elemek...

Az E46 karosszéria elemek kompatibilisek egymással?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy pl egy Compact BMW 316ti lökhárítóját és motorháztetejét ki lehet cserélni egy 318i lökhárítójára és motorháztetejére?

2016. szept. 26. 15:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Meno voltal es osszetorted mi? :D
2016. szept. 26. 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Úgy tudom nem mert mások a rögzítési pontok és az elemek is eltérnek eléggé ahhoz hogy ne lehessen cserélgetni. Ezért nem is látni így módosított compactokat.

A másik hogy ha sikerülne is összetákolni akkor nem engedik majd levizsgázni a vizsgaállomáson mert nem a típushoz tartozó lámpák és egyéb elemek lennének rajta.

2016. szept. 26. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Utolsó ez hülyeség... Nem 1 e36 van e46 motor háztetővel és mégis átengedik a vizsgán. Kpmnél is voltunk e miatt és azt mondták minden rendbe van a kocsival.
2016. szept. 26. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Előfordulhat hogy motorháztető csere felett átsiklott a figyelmük de ilyen átalakításokat csak engedéllyel lehet végezni és ha egy szigorúbb vizsgabiztos van akkor bukta. Ezek nem típusazonosak és még csak nem is kompatibilisek egymással.

A compactnak a motorháztatője és a lökhárítója is teljesen más mert mások a lámpái is. Elég ha csak fényképen megnézed és már látod a különbségeket. A lámpák is olyanok hogy csak tipusazonos szerelhető be. Nekem egy másféle autómon csak az egyik lámpa volt cserélve utángyártottra de még abba is belekötöttek.

[link]

Ugyanolyan compact alkatrészeket kell keríteni hozzá bontottan.

2016. szept. 26. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Én láttam már jopár iylen átalakítást találkozokon sztem tuti másak a rögzitési pontok de meglehet csinálni simán
2016. szept. 27. 07:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Ok ez olyan hogy veszek egy Ladát és akkor abból csinálok egy Jaguart.

[link]

Igaz ortopéd lesz és elmeszelik a szigorú szabályok szerint a vizsgán hacsak nincs ismerős.

Az átalakítások nagy része külföldi és ortopédül néznek ki. A magyar átalakított autókat meg a haver rugdosta át a vizsgán.

Az a BMW compact úgy néz ki jól ahogy gyárilag van. Máshogy röhejes lesz az átalakítás. Aztán ha eladásra kerülne a sor a kutyának se kell majd egy tákolt öszvér. Eladhatatlan lesz. Mint a többi átalakított áttákolt már lassan felismerhetetlen típusú autó.

2016. szept. 27. 10:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Itt egy példa arra hogy engedélyköteles minden kis

átalakítás [link]

2016. okt. 2. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!