Mennyibe kerülhet egy Daihatsu f50 karosszériájának kilakatolása?
Figyelt kérdés
A kasztni szerintem az erősen rohadt kategóriába tartozik de ha összeraknánk nem esne szét, ja és elvan kezdve a tűzfal, de még az sincs 100%-osan befejezve. A tető elég vészes, és az alvázon is vannak olyan helyek ahol 50Ft-os méretű lyukak vannak.2016. aug. 29. 22:47
1/10 Johnny Bravo válasza:
Gondolom ezt csak viccnek szantad hogy olyan kocsit akarsz kilakatolni amin nem hogy az alvaz meg a tűzfal de még a nagy tető is rohad.......
2/10 A kérdező kommentje:
Komolyan gondoltam, és a túzfal már 98%-bán kész
2016. aug. 30. 09:03
3/10 A kérdező kommentje:
És nem annyira rohadt hogy menthetetlen lenne, csak én nemtudok heggeszteni, meg idomokat hajlítani, aki belekezdett ő már lemondott róla
2016. aug. 30. 09:08
4/10 Johnny Bravo válasza:
Szerintem az az autó csak szerinted menthető!De tudod mit csinalsz!De ha eszközeid sincsenek akkor nem tudom mihez akarsz kezdeni!Hegeszteni meg egy "g"-vel kell!
5/10 A kérdező kommentje:
Eszköz van csak én nemtudok heggeszteni, meg idomokat hajlítani, ezért kellene egy karosszéria lakatos, csak tudni kéne kB mennyi lehet, mert akkor inkább hagyom a francba
2016. aug. 30. 10:29
6/10 veterán vas válasza:
A külső bádogon -az ésszerűség határain belül- szinte minden javítható.
Ha emellett még a teherviselő alváz is több ponton szét van rohadva, akkor már nem autójavításról, hanem értelmetlen pénzkidobálásról beszélünk.
Ezek alapján támogatom az utolsó gondolatodat: hagy a francba
/de akkor minek kérdezted?/
7/10 anonim válasza:
Első körben 200-at mondanék arra amit leírtál, de ha jön elő más is akkor több.
8/10 A kérdező kommentje:
Azthittem nagyon sokkal több lesz, köszönöm a választ :)
2016. aug. 30. 20:22
9/10 veterán vas válasza:
Adódik a következő kérdés.
Ha a "kasztni erősen rohadt" és a "tető elég vészes" továbbá az alvázon "50Ft-os méretű lyukak vannak" akkor bizonyára a többi berendezés sem tipp-topp állapotú.
Amennyiben ezek szintén felújításra várnak, akkor eléggé zsebbenyúlós a történet.
(motor, váltó, gátlók, kormánymű, fékek, ....)
10/10 A kérdező kommentje:
Csak a kasztival van baj, a többi rendbe van
2016. szept. 10. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!