Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Daihatsu charade 1.3 16v, van...

Daihatsu charade 1.3 16v, van benne valami motorvezérlő elektronika?

Figyelt kérdés
Olyan hiba jelent meg az autónál hogy hidegen melegen menet közben az autó motorja leállt és nem indult be utánna, legalább 10-15 percig, amikor eltelt ez a kis idő mintha mi sem történt volna pöccre indult. Cseréltek benne gyújtó trafót, gyújtás elosztó fedelet és rotort, benzinszűrőt. Mostanában már menetközben nem áll meg de ha én állítom le az aztót ugyan ezt a hibát tapasztalom, utánna néztem és ki lehet villogni a hibát elvileg, csak azt nem tudom hol van ez a vezérlő egység, már ha van is benne ilyen. Válaszokat előre is köszönöm, vagy ha valaki tudja a hiba okát esetleg az is elég lenne, már nem merek hosszú távra menni vele.

2016. febr. 10. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbáld meg letölteni az évjáratnak megfelelő elektromos rajzát..

Egyszerűen beírod a gúgliba, -mint én tettem,- és válogathatsz..ha még pontosítod az évjáratot, akkor biztos a siker. Azzal ne törődj, hogy külföldiül van, a lényeg az évjárat, és a típus szerinti elektromos rajz. abból megtudod azt, amit akarsz.

2016. febr. 10. 14:20
 2/4 Wadmalac ***** válasza:
Az automata dúsítót vezérlő hőmérséklet kapcsolónál keresgélném a hibát, valahol a szívócsonknál van.
2016. febr. 10. 14:27
 3/4 anonim válasza:

Szia!

Gondolom már nem aktuális, és nem biztos hogy a 102esre vonatkozik a krédésed, sőt az sem, hogy segít, de halkan megjegyzem, van egy kivonófélben lévő Daihatsu Charade 1.3I-m, 66kW, 1993as évjárat, benzines sérült sedan (számtalan ép és működő alkatrésszel (emberi áron), ha segít bárkinek is és ezt gyorsan jelzi is.

2017. jan. 27. 17:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Gondolom, hogy okafogyott.

MAP szenzor, vagy a rotor alatti Gauss szenzor. Akinek melegen csinálná, a hengerfejen a hőgomba. A kivillogtatást már nem tudom hogy kell, fenn van magyarul is valahol.

2023. márc. 20. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!