Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a volkswagen...

Mi a véleményetek a volkswagen golf 5ről?

Figyelt kérdés

Autóvásárlás előtt állok.golf 5 a kiszemelt,abbol is csak 2006tól,1.6 vagy 1.6 fsi. Az fsivel annyi a baj hogy nagyon kevés van fent eladó a neten.

Csak azt nem tudom hogy hány szelepesek,valaki nem tudja? Van valami olyan nagyobb hibája ami zavaró lehet? Minden információ érdekel amit tudtok róla.

2016. szept. 25. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jó kis autók, az 1.6 FSI szuper motor lenne, csakhogy van egy nagy problémája, a kokszolódás. Vedd a sima 1.6-ot, az örökélet meg egy nap, még ha nem is olyan fürge, mint a FSI. Tehát jobb is a sima 1.6.
2016. szept. 25. 18:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen, az FSI kokszolódik. Nekem is a sima van. 102 ló, 8 szelep. Nyomatékosabb motor, mint a 16 szelepes elődje, alacsonyabb fordulaton is jobban húz.

Hibának annyit tudnék mondani, hogy a climatronic miatt valami kopog néha a műszerfal mögött. Ez minden Golfban jelen van, szerintem nem zavaró, de hátha neked az lenne. Leginkább azért nem zavaró, mert csak akkor hallani, ha gyújtás van a kocsin, de még nem jár a motor. Meg van a szokásos kopás a beltérben a bevonóréteg miatt a műanyagokon. Nekem még jó állapotban vannak, amúgy meg le lehet kapargatni, vannak módszerek.

A fogyasztása nagyon jó, én 6,5 liter alatt elvagyok vele.

Amióta megvan, egy hűtőt cseréltem benn, de az nem az autó hibája. Plusz a gyertyacsere kicsit kacifántos, de ha szervizbe viszed, akkor teljesen mindegy.

Nekem már csak egy 17-es felni kell rá, aztán el leszek vele egy ideig. :D

2016. szept. 25. 18:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Véletlenül te nem vettél bele utólag beépitett nagy navigáciot?
2016. szept. 25. 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Navit nem vettem, de a gyári fejegységet lecseréltem.
2016. szept. 26. 14:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Tiéd milyen évjáratú?

5x110 vagy 5x112 es felni kell rá?

2016. szept. 26. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
2004, 5x112.
2016. szept. 27. 16:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék az előttem szólókhoz. A 8 szelepes 1.6-ost vedd, ne az FSI-t és a kötelezőkön kívül nagy valószínűséggel nem kell rá költened. A városi fogyasztás az egyetlen hátránya, az akár 9 liter feletti is lehet, egyébként normális tempóban közlekedve 7,5 liter körül is elmegy vegyes használatban.
2016. szept. 28. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!