Bizományos autóértékesítés hogy történik? Miért nem akarják bevenni a kereskedők az autómat?
Mindig ez a bla bla bla szöveg, hogy most nincs helyük, már az 5. kereskedés mondta, hogy nem tudják bevenni, mert telt ház van.
100 ezer haszonért nem éri meg nekik dolgozni, vagy miért?
Az autóm jobb mint bármelyik ami a telepükön van
"Az autóm jobb mint bármelyik ami a telepükön van"
Ja mondjuk ekkora arc utan szerintem ne lepodj meg ha a kutya sem akar bizniszelni veled......
@14:04
Miért, ki tudja? :D
Lehet egy amg Mercit akar beadni bizományiba, csak a rohadt kereskedők nem akarják bevenni. :D
A piac tele van használt autókkal, sok kereskedőnek meg nyűg a bizományos értékesítés, csupán marketing fogás.
Ott tartani az autót a telepen, vigyázni rá, ha baja történik a felelősség is őt terheli, a vevő jelölttel tárgyalás is körülményes - nem szeretik.
Megvásárolja, beszámítja az autót, ha arra érdemesnek tartja, de bizományba nem veszi be.
Mért nem adod el magad?
100ezer a zsebedben marad, bár gondolom az neked nem számít.
2 okom van rá, megpróbáltam, de felhívtak ketten, az egyik okoskodtt, a másik hülyeségeket kérdezett, és autója se volt, ismerősével jött el megnézni, és százezreket akart alkudni egy kis karc miatt.
Meg az volt a baja, hogy nem próbálhatta ki az autót.
Le is vettem a hirdetést fél éve már, mert nincs időm olyan emberekre akik nem tudják akarnak e autót venni.
Másik ok az, hogy akinek nincs kp-je, a kereskedők tudnak rá neki hitelt intézni, én nálam meg csak kp van.
Én azt gondoltam annyi lesz az egész, felhívnak elmondok minden infót az autóról, ha maradt még értelmes kérdés, azt felteszi, és pár nap múlva jöhet megnézni, miután átnézte, átnézette, jöhet az alku, és viheti.
Én is így vettem autót, fél óra volt az egész folyamat, másnap már mentem az autóért miután leegyeztettem mindent.
Kereskedők megint más kérdés, nekik az érné meg, ha piaci ár alatt vennék meg, és 500 ezer haszonnal adnák el, az alatt nincs kereskedő aki dolgozik.
Eladnám én nekik nagyon szívesen annyiért is, de csak akkor ha keze lába ki lenne az autónak, de hibátan, végig vezetett szkönyves autót nem fogok ár alatt eladni.
Én nemrég adtam el, fél óra volt a telefontól számítva.
Nem alkudtak, igaz benne volt a hirdetésben hogy fix ár.
Szerintem próbáld még meg, nem csak hülyék vannak.
Nem engedted kipróbálni?
Arra az egyetlen ésszerű reakció, hogy nem kell neki az autód.
Az elvárásaidat egyelen kereskedő sem fogja teljesíteni, vagy eladod magad, vagy elviseled, hogy a kereskedő jár jól, nem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!