Nektek melyik jön be jobban külsőre?
2016. szept. 24. 08:25
11/14 Badattitude válasza:
Az első. Ez mellet a " Az Alfa-ból ha nagyon szeretnénk akkor se lehetne egy "komoly" autót csinálni (ami versenykörnyezetben is megállja a helyét, sőt!) az eredeti külalak megtartásával." megállapítás mellett nem tudok elmenni. :D A szöveg írója pont egy Brerát pellengérez. :D Vélhetően, még nem ment vele, nem is látta élőben. A Nipponi számos eredményt tudhat magáénak a rally világában. De az autós világ úriszabói az olaszok. És a Sportivo cuore nem csak szlogen. A Brerának nem kell semmilyen utó csicsa ahhoz, hogy a sorok írója össze rókáza az ölét mellettem egy menekülő tempós szerpentin meneten közben. Összkerekes, V6-os, 3,2-es és Alfa. A fronthajtásuk is legendás. Egy nőt sem kell fűzni ahhoz, hogy beüljön egy ilyen paripába. Egy laza playboyt sugároz,akinek meg van mindene, ami kell neki, nem egy NFS rajongót, aki még mindig versenyezni akar.....
12/14 anonim válasza:
"Vélhetően, még nem ment vele, nem is látta élőben."
Menni tényleg nem mentem vele, viszont láttam jópárszor és már ültem is ilyen típusban. Az alap 3,2-es V6-os motorral szerelt az utcai és sportos közlekedésre megfelel, de versenypályán (köridőt szemelőtt tartva) labdába sem rúghat. (Itt jegyezném meg, hogy én nem az autót szóltam le, mert azzal egyáltalán nincs semmi probléma, hanem csak arra tettem megjegyzést, hogy komolyabb szintű versenyzésre már nem a legmegfelelőbb.) Számomra az autóversenyzés csúcsa a Rally (tudom, ezzel sokan nem értenek egyet) amiben a felépítése miatt már alapból nagy hátránnyal indul. Pályaautózás meg megint hasonló, lehet jobban találni ennél a típusnál.
13/14 Badattitude válasza:
12/12 Ha a Rallyt szereted, akkor csak jó ember lehetsz. :) Nálam is az a csúcs. Nem szólom le a többi szakágat, de a Rallyban nem gyorsan mennek, hanem alacsonyan repülnek. Rendben. Terepen alul marad a Brera, de aszfalton bárkit meghányatok vele. :)
14/14 anonim válasza:
Én még nem tapasztaltam, hogy pályán ne lenne elég a Brera, pedig pár éve kijárok vele heti rendszerességgel, eddig egy Maserati Shamal vert le, ezen felül más nem. Viszont a Maserati Shamal teljesen más kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!