Nektek melyik jön be jobban külsőre?
2016. szept. 24. 08:25
5/14 anonim válasza:
Előítéletek nélkül ha a külsőt nézem csak , akkor az alfára szavazok.
6/14 anonim válasza:
Én külsőleg csak úgy nézem az autókat, mint "kasztni", hogy mit lehetne beleépíteni. Az Alfa-ból ha nagyon szeretnénk akkor se lehetne egy "komoly" autót csinálni (ami versenykörnyezetben is megállja a helyét, sőt!) az eredeti külalak megtartásával. Emiatt én a Mitsubishit választanám.
7/14 anonim válasza:
Karosszéria munkát nézve az Alfában egyértelműen több érdekesség van, sokkal szebben lekerekített élekkel, finomabb megoldásokkal (persze az is ugyanolyan présgépből jött ki, mint a másik). Más kérdés, hogy mivel ismerem a Mitsu műszaki tartalmát, nehéz elvonatkoztatni tőle.
Úgy lehetne megfogalmazni, hogy az Alfával elmehetsz a pároddal estélyiben bármelyik olasz operagála megnyitójára és nem fogtok kilógni a tömegből, míg a Lancer EVO sokkal inkább egy hétköznapi-sportos design, azzal inkább rallyversenyekre meg pályanapokra járna az ember. Annyira nem esik egybe a 2 autó célközönsége.
8/14 anonim válasza:
Nekem soha nem jöttek be ezek a csicsatuningos autók, mint a Lancer, meg stb. Viszont az Alfák amúgy is nagyon tetszenek külsőre, csak azért nem vettem végül soha, mert belül már nem tetszik, meg vannak bizonyos preferenciáim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!