98-as 1.6 Ahl passat mitől rángat és erőtlen?
Leirok mindent ami ugy gondolom segithet igy látatlanban a hiba feltárásához.
Szerelöhöz is elviszem természetesen, csak az még pár nap.
A történet a következő.
Régebben néha bedadogott 2000res fordulat alatt. légtömegmérö csere megoldotta. de csipegeti az olajat.
tegnap elött ment a kocsi 600km.t ebböl 550 autopályán. 130-140között. ez olyan 4000-4300as fordulat végig.
Hazafele nagyobb lett a hangja és már minden sebességben rángatott egy kicsit.
Itthon megnéztem, és a nivopálca nem ért bele az olajba, ezért volt nagyobb hang a motor felöl. Utána öntöttem egy kis olajat, és mostmár jo a szint, nincs nagyobb hangja.
Tankolni elfelejtettem aznap és már a minimumon volt nagyon a minimumon volt, épp hogy hazaértem. Itthon öntöttem bele mol kutrol vásárolt benzint(mindig mol kuton tankolok általában)
De tegnap már 4000es fordulatig kb rángat az auto, és már kisebb gázadásra is olyan hangja van mint amikor pergetjük a nyelvünket. Erőtlen, nem gyorsul és alapjáraton a kipufogo végén hallani hogy nem egyenletes, össze vissza jár.
A gyertyákat kicseréltem, nem oldotta meg a problémát.
Merre induljak tovább, amig nem jutok el szerelöhöz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!