Passat 3B 1.9 PDTDI (115LE) utánbeépített részecskeszűrőt ha kiveszem kell-e valamit számítógépesen átállítani?
Figyelt kérdés
Valószínüleg részecskeszűrő eltömődött,korábban láttam olyat amiből ki lett véve és az olajnyomás lámpakivillant h nincs megfelelő olajnyomás, ez lehet a kivétel oka?A tulaj szerint csak a szenzor de nem tudom h a részecskeszűrő miatt megnőhet az olajnyomás értéke ami miatt át kellene kalibrálni az egészet?Egyébb szenzorok nincsennek a szürőben csak be van építve és kész.
Motorolajat a gyár 5W40-et ír elő lehet 10W40 bele rakni, mondták hogy ennyi kilúméterrel lehet már egy kicsit vastagabb olajat beletölteni de nem tudom hogy a PD elemeknek az jót tenne?
2016. szept. 21. 12:25
1/2 anonim válasza:
Igen muszály szoftveresen kiiktatni,mivel akkor is képes a kocsi regenerálást végezni,a motorolajat mindig amit a gyártó (ez esetben a VW) előír,mivel a PD motorok nagyon érzékenyek erre
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ de a kérdés igazából arra iányilna h ez egy 1999 es kocsi amibe gyárilag nem raktak részecske szűrőt.Semilyen szenzor nincs a szűrőben gondolom így a kocsi magát nem is tudja regenerálni mivel semmi nincs meg hozzá hogy azt tudja
2016. szept. 21. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!