Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónal Golf 5 fapadosan,...

Első autónal Golf 5 fapadosan, vagy Golf 4 ( 1,5) persze a 4et olcsóbban, de a-zig felújítani, esetleg chippeltetni. Szerintetek?

Figyelt kérdés

#jansnsbsbs
2016. szept. 22. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Mindenképpen csipszeld meg!Az a legfontosabb!!

Az meg ne is zavarjon,hogy 4-es golf nincs 1.5-ös motorral....

2016. szept. 22. 17:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Az meg ne is zavarjon, hogy a 1,5 az az ár lenne csak lemaradt. Ha meg nem tudsz értelmes választ adni minek ugatsz?
2016. szept. 22. 18:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél passatot. Egy kilenc tédéít. Nekem is az van. Azt mehet rá a nagycsiga, a nagykudörgő, a csip, meg a szmókendsárm matrica. Véletlenül se hagyd meg gyárinak, mert akkor olyan lesz mint az enyém. Nem leszel egyéniség.
2016. szept. 22. 19:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Itt csak egy valaki ugat,az meg te vagy.....csak tudnam mire fel!

De mar csak annyit fűznék hozzá,hogy aki masfel milláért akar egy hugyos 4-es golfot venni az meg is erdemli a sorsat......

2016. szept. 22. 19:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Istenem Te nagyon.... :) írtam,hogy a-zig fel újítani. Szerinted akkor 1,5ért venném? A-zig azt értettem,hogy sport fékek,csippelés,és a csippelés miatt kuplungcsere,stb. De nem is magyarázkodok. Nem vagy senkim.... :)
2016. szept. 22. 21:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát haver,az a vicc,hogy olyan ritka okosnak hiszed magad,meg osztod itt az észt,de még a kérdést sem bírtad normálisan kiírni!

De menjél,azt csipszeld meg gépet!Most a sajtos tejfölös pont akciós!Vegyél belőle sokat.......

2016. szept. 22. 21:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem vesued észre, hogy csak neked válaszolok így? :) Te provokáltad ki.;) De itt fejeztem be veled, mert arra sem vagy méltó, hogy reagáljak neked. :) Érvelni nem tudsz csak köpködni. De ami azt illeti nem lepődök meg. :)
2016. szept. 23. 09:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Mar ne haragudj meg,de mire érveljek neked?A nem létező autód nem létező felújitasara meg tuningolasara?!

Legközelebb inkább arra probalj mar meg koncentrálni,hogy egy ertelmes kérdest írj ki es nem arra hogy minden mondatod vegen legyen valami idetlen szmájli!

2016. szept. 23. 09:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Hat ocsem... Nem tudom Te melyik dimenzioban elsz, ha szerinted a golf 4 ne letezik... :DDDDD Esetleg a 1,5os motor nem letezik, (mint irtam az az ar lenne) :D De az nem azt jelenti, hogy az auto maga nem letezik :DDDD Itt a FÖLD haver... :D Na tenyleg ----- OFF ------- Hali ;)
2016. szept. 23. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!