Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megéri Ladát...

Szerintetek megéri Ladát felújítani?

Figyelt kérdés
Van egy régi kockaladám. Szeretem mert kényelmes és tetszenek is a Ladák, de elérkezett a felújítás ideje mert rohad is és a motorja is kezdi beadni a kulcsot (olajevés, füstölés). Szerintetek megéri költeni rá? Mennyibe lenne kb a felújítása? Nem tuningra gondolok, hanem lakatolás, fényezés, motor felújítás és ilyenek.

2016. jún. 14. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem éri meg. Max akkor, ha Lada fan vagy és nem tudod elképzelni az életed nélküle :)
2016. jún. 14. 22:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha a munkálatok küzöl meg tudsz csinálni sok mindent, és tényleg szeretnéd megcsinálni, akkor kezd el. De minden féle képp nagyon sok pénzbe fog kerülni, márha csak a fényezést nézem.
2016. jún. 15. 18:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Az alja van inkább oda, maga a fényezés nem is olyan vészes, persze vannak rajt hibák. De ha szétszedem akkor már az egészet rendbe tenném (tetetném), hogy ne kelljen 2 évente foltozgatni a műszaki előtt. A motort meg szerintem fúrni kell, és a hengerfejet is meg kell csinálni mert olaj van a hűtőrendszerben is. Ha szét van szedve akkor meg már a futóművet is rendbe lehetne tenni és a többi dolgot. Csak nem tudom belevágjak e vagy hagyjam az egészet és adjam el amíg még megy és nézzek valami fiatalabb autót. Felújítás után nem érdemes eladni mert nem kapom vissza amit ráköltök, hiába lenne patika állapotban, mégis csak egy Lada.
2016. jún. 16. 17:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Saccra kb fél és egy millió közé tenném a teljes felújítást. Ha nem vagy vérbeli Lada őrült akkor ne kezdj bele, nem éri meg. Viszont ha azt nézed, hogy felújitod a motort, fütóművet és kész lesz, akkor lesz egy tuti autód, ami nem hagy ott és olcsó az alkatrész hozzá.

De amúgy a döntés rajtad áll, nem kell megkérdezni az ilyeneket. Te tudod, hogy neked meg éri-e.

2016. jún. 16. 18:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Amit ráköltenél, abból már vehetnél egy kifogástalan állapotban lévő kockát.
2016. jún. 19. 16:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Megéri hát! Sokkal nagyobb imidzse van, mint egy mai tömegautónak. Tetess bele abs-t, és klímát is. 8 kiló a felújítás. De a zsiguli.hu-n lehet ajánlanak olcsó Jánosokat.
2018. máj. 9. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!