Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak Suzuki ignis?

Első autónak Suzuki ignis?

Figyelt kérdés
Egy suzuki ignist tervezek venni első autónak 500-600e ft körül. Mi a véleményetek róla? Szerintetek jó döntés? Elsődlegesen azét vennék ilyen autót, mert nincs olyan alacsonyan az ülése, tágas, olcsó fenntarthatóság.

2016. szept. 22. 12:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Suzukinál már csak az Opelt olcsóbb fenntartani, de ha az ülésmagasság ilyen szintű prioritás akkor tényleg az Ignis jó választás
2016. szept. 22. 12:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó választás!
2016. szept. 22. 12:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Világból is kivisz :)
2016. szept. 22. 13:05
 4/10 anonim ***** válasza:
61%

Ha megszokod a nyűgeit

- merev hátsó híd = keresztbordákon elpattog a hátulja)

- kis motor, nagy bódé = kicsit magas fogyasztás, 7 fölött

- a váltó kicsit hangos, és szereti a kíméletes bánásmódot, a 45 000 kilométerenkénti olajcserét pedig illik komolyan venni

- beépített rádió elég vacak, ha kicseréled, akkor az óra beállítás lesz kicsit nehézkes (akku levétel éjfélkor...)

- hátsó ajtó ablakmosócső és vezetékek egy baromi szűk gumiharmonikában vannak vezetve a kasztni és az ajtó között, alkalmanként el-el szokott szakadni egy szál, vagy a mosó csöve

- tágasság viszonylagos, normális hely van a vállaknak, mert nem dől befelé, a hátsó ülés előtt a lábtér nem túl nagy, a csomagtartó is csak legfeljebb közepes méretűnek nevezhető

Más baja nemigen van, a szokásos kopó-fogyó alkatrészeket cserélni kell, motorikusan nagyon jó

2016. szept. 22. 15:01
 5/10 anonim ***** válasza:
26%

Hát én WagonR+on tanulok vezetni, formára az hasonló, nem egészen értem, miért jó a magas ülés.... Körforgalomban 20-nál halálfélelmem van, hogy felborulunk :D Alig várom, hogy a családi lapos autónkat vezethessem. Szerintem borzasztó, nagyon instabilnak érzem, abszolút nem érzem magam benne biztonságban, pedig soha semmilyen autóban nem féltem még előtte (ebben utasként is félek, nem a vezetéssel van gond)

Autópályán lepereg előttem az életem, ahányszor kamiont előzők, és belekap a menetszele...

2016. szept. 22. 16:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

az a vagyonőr.. egy ignis jobban tapad

:)

2016. szept. 23. 03:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

WagonR az más, az olyan érzés mint telefonfülkével rollerozni.

Ignis egy jó gumival egy körforgalmat 50-60-al simán tud, előbb kezd csúszni kifele a hátulja, mint borulni akarna.

2016. szept. 23. 11:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
13 éve nyúzunk egyet. Megbízható autó, de azt felejtsd el hogy tágas. :) A hasonló korú autókat nézve ilyen szűk kocsiban nem nagyon ültem. 4-es hozzászólónak igaza van, előfordulhat hogy a hátsó ablak fűtése és/vagy a mosója nem működik az említett okok miatt. Kb. 140.000 kilométer alatt sosem volt vele semmi gond. Tényleg kicsit pattogós, és ne lenne olyan borzasztó szűk az utastere...
2016. szept. 23. 11:37
 9/10 anonim ***** válasza:
20%
Akkor se bíznék benne, soha többé nem ülök bele olyan autóba, ami magasabb, mint amilyen széles :D
2016. szept. 23. 11:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor sose szállj buszra, villamosra.

Az Ignis pedig pont olyan széles (tükrök nélkül) mint amilyen magas.

2016. szept. 23. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!