Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak Mitsubishi Colt?...

Első autónak Mitsubishi Colt? (2003 utáni)

Figyelt kérdés
Eddig Corsákat, Polókat nézegettem, de ma apám kollégája hozott haza a Coltjával, és még kerültünk is a hegyen egyet, én is vezethettem. Nem megy rosszabbul, mint apám 1,8-as Toyotája, állítólag vereti is neki a srác, mégis egyben van a kocsi. Jó autó az? Nekem nem tűnt gagyibbnak a Corsánál, Pólóból meg csak jóval öregebbeket találtam ennyiért, és az is egy tetű ehhez képest.

2016. szept. 20. 23:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
te abba nem gondoltál bele, hogy a kanyarok előtt fékeznie is kellhet? :) Lehet én fogalmaztam rosszul, de ez tényleg így vezet, mint akinek elgurult a gyógyszere! Egyébként valahogy úgí mondta, hogy nincs semmi komoly hibája az autónak, csak a hátsó fék kicsit alulméretezett, és pár km csapatás után elmelegszik. Komolyabb völgymenetben meg bármikor tönkre tudja venni, ha nem vigyáz, mert ő nem finoman legurul, hanem padló-satu-padló-satu. Tegnap ott ültem mellette, és néha még én is szinte féltem (pedig nem is lefelé jöttünk), ez meg cigivel a kezében radírozta végig a kanyarokat, mint ha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy a kanyarban összevissza csúszkál az uutó. Na meg ami feltűnt, hogy ő mindig gázfröccsel vált vissza, én még ilyet embertől nem láttam. Sokáig azt hittem, hogy automata a kocsi, amikor még csak ugye hallottam néha jönni meg elmenni. neki simán elhiszem, hogy képes elmelegíteni egy dobféket :D
2016. szept. 21. 23:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem vitatkozom tovább. A hátsó fék alig kap terhelést, főleg lefelé menetben. De most az autóról beszéltünk. Vegyél ilyen Coltot, mert jó autó.
2016. szept. 22. 10:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Kemény lehet ez az ipse :'D
2016. szept. 22. 13:18
 14/14 anonim válasza:
Igaza van pedig, mert a sok komoly fékezés nem a dobfék barátja. Nem tudja olyan gyorsan leadni a hőt, ezáltal jónéhány egymást követő intenzív fékezéstől meglágyulhat a dob anyaga, amibe könnyen hullámokat fékezhetünk. Illetve maga a dob is el tud vetemedni, ami ugyancsak rázni fog, amíg fel nem szabályoztatja, vagy be nem kopik. Egyszer két osztállyal jobbra cseréltem a fékfolyadékot, és az első osztrák utam után mehettem is a szerelőhöz, olyan hangja lett a dobnak, mint egy mákdaráló. Ezek nem erre vannak tervezve, egy tárcsafék sokkal jobban viseli a túlterhelést.
2016. szept. 22. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!