Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rover 75 2. 0 CDT Club-ról...

Rover 75 2. 0 CDT Club-ról mik a vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Sziasztok tervezek venni egy a fent említett típusú autót. 2002. 12.havi, elvileg 205ezer km, de az tök mindegy, nem tudom volt e tekergetve. Szükségem lenne véleményekre, pozitív, negatív tapasztalatokra, főleg akiknek volt már ilyen, neten is utána olvastam, de a Ti véleményetek is érdekelne! Köszi.

2016. szept. 19. 17:52
 1/2 Bajer ***** válasza:
Nagyon jó élmény minden CDT és CDTI motorral szerelt kocsit vezetni, de bonyolult felépítésűek ezek a motorok és nem olyan megbízhatóak mint pl. az 1.9 TDI német motorok a 4-es Golfban és a Sharanban. Én csak akkor vennék modern Diesel motoros kocsit, ha a millió feletti szerviz számlát simán fizetni tudnám. Céges autót vezetek, nem én fizetem az üzemanyagot és a javításokat, privát használatra meg '86-os, olcsón szervizelhető kisbuszom van.
2016. szept. 19. 20:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Nagyon jó autó,ha

-azelőző gazdája/gazdái rendesen karbantartották

-nem volt rommátörve

-nem most hozták be , és visszatekerték, összetákolták

Rendesen nézd/nézed meg. Műszakilag legyen rendben. Rozsda nem lehet rajt, ezeken csak akkor van, ha törött volt, és rosszul javították. És feltétlenül ajánlom, hogy keresd meg a vétel után(de akár előtte is..) az országban található pár hozzáértő szerelő egyikét a közeledben(FB-on találsz Rover csoportot, ott megtalálod őket), mert ha nem hozzáértőhöz viszed, drága lesz a javítás/szervizelés.

Ha jó helyre hordod, nem dága semmi, én az enyémet kb ugyanannyiból szervizeltetem, mint egy akármilyen elterjedt autót.

Most ránéztem HaHun, 2 van 204.000 km-rel, az egyik 775 ezer, a másik 950 ezer.

Ha 775-ezresre gonolsz, az érdekes egy autó, manuális klíma, kurblis ablakok, nincs multikormány... Kintről való, szóval a km is kérdéses... A 995-ezres nekem szimpatikusabb...

A vételáron ne spórolj, később többszörösen megfizetheted, ha baja lesz..

2016. szept. 20. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!