Budapesten hol vezethetek ahol minimális a forgalom? Friss a jogsim.
Ma ebédszünetben kapom meg a jogsimat személyes átvétellel, délután pedig kölcsönkértük párom nagyapjának autóját. Pár hétig nem szeretnék nagyon forgalomba menni, mert vidéken vizsgáztam és gyakorlatoztam, így olyan helyet keresek Pesten, ahol nincs nagy forgalom és szokhatom kicsit az autót. ( Benzines, én dízelen tanultam ).
Köszönöm!
Ez nem gond, mert lesz velem egy tapasztalt söfőr is. Egyenlőre pár hétig csak az autót szeretném szokni (benzines Nissan Juke), mert teljesen más mint amin tanultam ( dízel Golf IV).
Úgy gondolom inkább gyakorlok, mint hogy lefulladjak a Hungárián a délutáni csúcsban. Nem értem miért bántja ez egyeseket.
Szerintem sem elsősorban a hol, inkább a mikor a lényeg.
Legyen ismerős a környék, és ne legyen nagy a forgalom.
Gyakorolni talán legjobb a vasárnap, de lehet az bármelyik nap, ha a körülmények megfelelnek.
Lehetőleg nappal legyen, amikor jól látsz mindent, az esti, éjszakai vezetés egy másik fejezet lesz a gyakorlás során, ne azzal kezdd.
Ha a jogsidban van korlátozás, hogy csak dizelre jó akkor tilos a benzinest vezetned. Hogyha pedig nincs korlátozás bárhol vezethetsz, hisz van rá papírod.
Most tudsz vezetni vagy nem? Van jogsid vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!