BMW-t venni 700-800 ezerből?
NE!
Ha nagyon muszáj kocsit venni, a kis kategóriás - 10-12 éves - járművek között érdemes nézelődni 400 - 500 ezer Ft körül.
De csak akkor, ha tényleg nem tudsz autó nélkül élni!
Ellenkező esetben (de egyébként is van veszélye, viszont egy használt Suzukihoz olcsóbb az alkatrész és megjavítható a gép, ill. sok szerelő ért hozzá) minden spórolt pénzed a kocsira megy, mehet majd.
Egyetértek az elsővel, inkább egy régebbi, de jó állapotban lévő E36-ot, mint egy újabb és olcsóbb E46-ot, ha mindenáron BMW kell.
Például:
7-800 ezerért bontásra váró vén roncsok vannak. Azért van ezeken még rendszám mert kenőpénzzel átjutottak a vizsgán mert aki bontásra vette meg rájött hogy neki olcsóbb és több haszonnal jár ha eladja egy sültbolondnak mint hogy elbontsa. Ez közveszélyes dolog. Ennyiért életveszélyes állapotúak vannak. Vagy kamu hirdetések hogy fizess előre aztán autót sohanapján nem látsz.
Ébredj fel az álmodozásból és vegyél egy Opel Astrát mert még abból is normális állapotú a 15 évesek kerülnek ennyibe. Akkor BMW-ből szerinted milyen tré állapot egy ennyibe kerülő?
Vagy vegyél egy 1.8-as Ford Focust ami már normálisan megy és a futóműve kétszer élvezetesebb mint egy 320d-nek.
Ebben az ár nagyságrendben különben is játékok vannak nem autók [link]
Ami ennyibe kerül az minden lesz csak nem autó. Egy roncs és ez meg is fog látszani rajta.
Még javasolt számodra elolvasni ezen a linken lévő válaszokat mert ez a valóság ezekről az autókról
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__809..
Most magam előtt látom 4 évvel ezelőtti önmagam, amikor az a gondolat szállt meg, hogy venni kéne egy Porsche 914-est, ki is néztem egyet fél milláért, aztán nézegettem, nézegettem a képeket, mert el akartam menni megnézni.
Egyszer csak szemet szúrt, hogy nincs benne a motor...
Olcsó sportkocsinak túrós a "háta". 700 - 800 ezer Ft-ért kis szerencsével tudsz venni használható, relatíve jó állapotú kis kategóriás személyautót, nagy kár lenne BMW-t venni. Átírási költséged is lesz!
Apropó BMW, a paralimpián láttátok a BMW kerekesszékkel versenyző amerikai sportolónőt?
9-es vagyok, Porsche 924 volt az, sok tyúkólnak használt "gyönyörű" példány kering a használtautó-n. :)
Kár lenne a tyúkokat kilakoltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!