Első autónak Bmw e91 touring?
Első autónak BMW-t csak akkor ha tele vagy pénzel.
A használt BMW-k nagy része elhanyagolt állapotú, főleg a külföldról "occón" behozottakkal kell vigyázni.
Akinek jól karbantartott bmw je van az ritkán adja el, azok adnak el bmw-t akik már rábactak a drága szervizköltségekre, illetve nincs pénzük megjavíttatni.
Szerintem első autónak valami mást vegyél
Ha 30-40 évesen első autód, akkor jó.
Ha 18-20 évesen első autód lenne akkor csak hátrányait fogod látni minden szempontból.
Ha egy megkíméltebb későbbi évjáratú de drágább példányt veszel akkor jó.
Ha egy sokat használt korai évjáratú olcsó példányt veszel akkor csak a hátrányait fogod tapasztalni.
Nekem van egy jó gyakran visszajáró ismerőstől - ügyfél - egy 5 évesen megvett E90-es 550xi, magyar de ő is Németbe ki járó, és több autós, no 238 ezer kilométer volt benne, no most egy éven belül lesz egy 400-500 ezres szerelés, típus sőt márka hiba ez időtájt, nem is árt megelőzni tehát a első jelekre ugrok, meg úgy évi átlag köv. öt évben még beeszik csak a szerviz is tuti 300-600 ezer közt. Ebbe gumiszervizt nem is számoltam, téli-nyári szett téli is alun de kisebben, mind a kettő felét futotta le kb. - de ez már egy mellékes rész. Plusz üzemanyag, és 320-al is több mint egy ~2000-2200ccm-s japán vagy VW vagy Fordnál biztos, mert "nehéz a láb", és ott vannak a módozatok - elektronikával megtámogatva.
Normálisa azért amit kell használt autónál így is kicseréltettem, az sem tíz öt Forint volt, de méh jó, hogy német fizetésem van Ausztriából, és nincs családom ezért ott adózom és svájci-német cégnek dolgozom, bécsi, osztrák leányvállalaton keresztül.
No ha például külföldre jársz dolgozni, és szakmában teszed, akkor kint vedd meg az autót is, szerintem! - tudom, még honosítás.
Ha meg nem akkor számolj azzal, hogy autó áránál többet felemészt a 320 10 év alatt.
Mondjuk piaci, de jó áron kaptam a nagy löketérfogat miatt, ami kb. kompenzálja, hogy nem csak 535i, és ez meg 550xi fogyasztásban.
audi bmw mercédes
Ezek drágán fenntartható autók:)
Esetleg Opel Insignia vagy hasonló kategória , bár igazából ilyen nagy autóra nincs szükség..de tetszik és olcsóbb biztos,mint a Bmw.
Vagy milyen autót ajánlanátok? Mit vennétek elsőnek?
Nekem fontos,hogy újabb legyen,modern.
Szerintem egy játék autót vegyél
Ha jól sejtem akkor egy gyerek forma ember vagy aki itt fantáziálgatva írogat ide:)
Nem tudom ki kérdezi, de más is tanulhat belőle.
Ford Mondeo és Opel Insignia jobb választás ilyen szintuációban, ami jellemzően itthon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!