Fiesta 1.8 Di vagy tdci?
Figyelt kérdés
Napi 60km használatra kéne. Ez mind főúton, és kb 5km városban.
Melyik érné meg megbízhatóságban főként? És fél milla környékén található jó állapotú?
2016. szept. 14. 22:23
11/12 A kérdező kommentje:
Otthonosabb es vmi kenyelmesebb dizel kene mindenkepp, tdi, vagy sdi, 1.9d. Mindegy lenne vegulis. Nyilvan ha szivo, akkor azert nem tudom olni. A sok regi tdi meg le van harcolva elegge.
2016. szept. 18. 11:05
12/12 anonim válasza:
De ennyiért még 3-as TDI-t is nehéz találni, nem hogy valami újabbat "otthonosabbat és kényelmesebbet"...
Fél milláért maximum valami leharcolt dízelt kapsz. Ezt értsd meg. Én az 1.6GT 3-ast 600-ért vettem... és az egy 1.6 benzines 20 éves autó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!