Normális, hogy egy Ford Fiesta 1.6 TDCI ECOnetic motorral 5-6 literes fogyasztást produkál?
Volt ebben városi és városon kívüli használat is.Nem mondhatnám olyan soknak,de ahhoz képest,hogy a gyári adatok szerint a fogyasztás 4 liter alatt van (3.1-3.8L\100km) kissé furcsálom,hogy ezt az értéket még meg sem közelítettem.Oké,tudom,hogy ezeket a gyári adatokat képtelenség elérni,de azért mégis arra gondoltam,hogy a fogyasztás nem lesz több,mint 4.5 liter,főleg a régi 1,6-os HDI Peugeotomhoz viszonyítva.
Természetesen tudom,hogy ez nagyban függ a vezetési stílustól is,de az említett értékek normális használat során születtek.
Emellett gyorsulás közben a pillanatnyi fogyasztás meghaladja a 25-30 litert is,ez nem tudom mennyire normális.Benzines motor esetén ez számomra nem lenne meglepő,de így kissé sokallom ezt,de valószínűleg én vagyok tulságosan tájékozatlan.
Előre is köszönöm a válaszokat,sokat segítenétek egy-egy szakszerű válasszal!
Az válaszolótól kérdezed,vagy Fiestát akartál irni? :)
Amúgy 2011-es kiadás.
#5 passatod vagy golfod van?
#1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!