Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire számíthatok?

Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
A mai nap folyamán borzasztó rossz lelkiállapotban vezettem és meg is lett az eredménye. Parkolásnál kárt okoztam egy másik autóban. régebbi Suzuki Swift, néhány körülbelül 10-15 cm-es karcot láttam azon az oldalon, ahol valószínűleg érintkezett a két autó. Otthagytam az elérhetőségeimet. Mire számítsak, mennyibe kerül majd körülbelül? 19/L
2016. szept. 14. 17:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Majd fizet a kötelező biztosításod. Annyit buksz, hogy jövőre két szinttel lejjebbi bónuszba kerülsz. Ez annyit jelent, hogy valamivel magasabb lesz a biztosítási díjad.
2016. szept. 14. 20:39
 2/3 anonim ***** válasza:
78%

Én is úgy tudom, mint az első.

(Egyébként lenne egy kérdésem, ha nem baj. A lelki állapota a sofőrnek hogyan tudja befolyásolni a vezetői képességét? Én sem rég kezdtem vezetni, 3 éve, eddig egyetlen dolgot ismertem meg, ami befolyásol a vezetésben az pedig az idegesség, de az is csak a stílusomat változtatja meg. (Idegesség alatt pedig arra gondolok, hogy pl. mikor már 10 perce megyek valaki mögött, aki nem akarja átlépni a 70km/h-s sebességet "jó" útviszonyok között (de a kanargós út miatt végig tilos az előzés), ahol az adott úton 90 km/h a megengedett maximális sebesség, és többszöri jelzésre (rávillogtatás és duda) sem gyorsít vagy húzódik félre. Ez engem nagyon ki tud készíteni, és ilyenkor szoktam vagy ráfeküdni a dudára vagy záróvonalnál megelőzni (sajnos).) Téged milyen lelki állapot hogyan folyásol be?)

2016. szept. 14. 21:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
ÉN is jártam már hasonlóan, meghagytam a telefonszámomat egy rövid levél kíséretében, de azóta se hívott fel a tulajdonos.
2016. szept. 14. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!