Hogy kell driftelni?
felnit milyet tegyek alá?
azt olvastam van valami hidros kézifék azzal jobban lehet driftelni, igaz ez?
csipszet rendeltem már alibabáról!!!!!
ifa turbo rászerelhető? az van itthon faternak!
Nos, először is kimégy egy elhagyott reptérre/betonsávra/üres parkolóba, ahol még véletlenül sem tehetsz kárt más testi épségében vagy tulajdonában, aztán ott próbálgatod a hülyeségedet.
Ha mindenképp városban szeretnéd, ajánlom a rendőrörs közvetlen közelében tedd, hogy hamar bevonják a friss jogsidat.
Heti rendszerességgel ismétlődik ez a kérdés, s szinte mindig friss jogsival. Én is abban bízom, hogy rendőr előtt gyakorolsz, s jól megvágnak a közlekedés biztonságának szándékos veszélyeztetése miatt.
A tuningolásról meg az a véleményem, hogy amit egy komolyan felszerelt fejlesztő csapat nem tudott a kocsiba tenni, azt sufniban sem fog sikerülni. Nekem legalábbis elképzelhetetlennek tűnik.
En a kamaz turbot javasolnám!Az minden atalakitas nelkul ramegy es olyat tölt hogy azonnal 300Le felett van a gép!
Igen jol olvastad le a legjobban a bixenonos tokolt hidros kezivel lehet driftelni!Ken Block-nak is olyan van az autoiba azert tud egy keresztbe menni.....
Felnit meg nem is tennek a kocsira hanem a fektarcsan nyomatnam!!Az a menő!Kepzeld el ahogy nyomod neki es szikrazik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!