Van itt olyan lány aki szokott driftelni? Vagy olyan srác akinek barátnője szokott driftelni?
Kivittem a barátnőmet télen a tacskóparkolóba játszani. Megmutattam az alapokat és egy kis idő után megszokta hogy csúszásnál ne engedje el a gázt, utána már ügyesen nyomta.
Persze ez nem olyan igazi drift volt, inkább csak elsőkerekessel való csúszkálás.
Nem tudom minek okoskodik valaki aki még csak az anyjától kapott dömperét tologatja az udvaron.
Mint írtam ez nem az az igazi drift, hanem csak hóban való csúszkálás. Behúzod a kézit és szépen lehet keresztben bevenni a kanyarokat, keresztben közlekedni az egyenes úton.
Azt főleg nem értem hogy hogy kerül a válaszolva rwd. Autót láttál már élőben vagy csak fényképeken?
Úgy került az RWD oda, hogy driftről volt szó.
Egy elsőkerekes kocsival a kézifékrángatás sose fog felérni azzal, max csúszkálásnak, csak szólok. A kettőnek semmi köze egymáshoz.
Inkább neked kéne dömperezned amit anyádtól kaptál
Ezt már az első válaszomban is leírtam te szerencsétlen papagáj.
"első kerekes kocsival nem lehet driftelni ezt az első válaszolónak üzenem, mert pont h el kell venni a gázt ha megcsúszik egy rwd"
Az rwd dolgot azért nem értem, mert elkezdesz beszélni valamiről egy mondatban, odabiggyeszted hogy "mert", majd várná az ember az indoklást hiszen ez lenne logikus, de te egy teljesen más dologról kezdesz beszélni. Nem mellékesen hibásan, te láttál olyan driftversenyt ahol az rwd autókat megindítják keresztbe és elengedik a gázt?
Te vagy a szerencsételn se gg fej, de m1.
Ha nem veszik el a gázt bepörög, adagolni szokták de nem gond.
A drift nem annyi h padló és eltekered a kormányt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!