Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 16 éves lány és 22 éves srác még oké?
Olvasgattam, hogy ez a srácot minősíti, hiszen a lány még gyerek meg hasonló dolgok. Lehet igaz, bár szerintem az életkor csak egy szám és sok más dolog határoz meg egy embert.
És ez egyébként törvénybe ütköző? Gondolok itt kiskorú megrontására vagy ilyesmi.
16-ot még nem töltötte be hivatalosan.
Ki******ul nem csak számok!! Ezt a hülye dumát már annyiszor olvastam, hogy őrület. Na, mindegy. A lényeg, hogy tény, hogy egy 16 éves lány már azért kinéz valahogy, tehát beleeshet egy 22 éves fiú, de a srácot abszolút nem értem. Egy huszonéves lány akkor is érettebb és a srác számára szebbnek kéne lennie. Tehát biztos vagyok benne, hogy az ilyen srácokban enyhe pedofília van. Azt lehet én agyalom túl, de az tény, hogy neki egy huszonéves lány lenne való.
Ezt meg mindenkinek mondom: felejtsük már el, hogy az életkor csak számok!! Az emberi szervezet fejlődése nem ilyen baromi egyszerű! "Csak számok"... -_-" Őrület...
Csak számok: mért,a hőmérséklet nem egy szám?? Kinek hideg ,kinek meleg, tök szubjektív... Én erre mondom. Sok 20-22 éves olyan fogyatékos, hogy simán vannak érettebb 16-17 évesek.
Egyébként, ha azt mondom, hogy ebben nincs pedofília, csupán a saját korosztály difis? A 20-22 éves csajoknak olyan magas igényeik vannak, amiket normál srác azonos korosztályból nem tud teljesíteni, mert képtelenség, ha az anyuci-apuci nevű kft nincs mögöttük és tömik pénzzel.
Szerintem ez egyáltalán nem sok, pár év múlva már alig lesz érzékelhető a korkülönbség. A szerelmet nem lehet korhoz kötni, egyszerűen csak kialakul. Egy ilyen kapcsolat sok akadályba ütközhet, a lány még középiskolás, és mivel kiskorú, így a szüleitől függ, míg a fiú már felnőtt, nagy valószínűséggel dolgozik. De ezeket mind le lehet küzdeni, ha valóban szeretik egymást. Nem az fontos, hogy mások hogyan minősítenek egy ilyen kapcsolatot, hanem hogy ők ketten jól kijöjjenek, szeressék egymást. :)
Nem, ez semmilyen formában nem sérti a törvényt.
Ezt én is olyan sokszor hallom. Nem pedofil. A pedofilnak kislányok tetszenek, nem 14-18 éves csajok.
Semmi gond nincsen ezzel a 4 évvel.
Határeset.
Fogadni mernék,hogy a lány ebben az esetben is elkönyveli magát "érettebbnek a korosztályánál", hiszen a srác mégsem kora beli.
A szerelemben pedig számít a kor! Pl. ha a srác nem 22, hanem 42 lenne, -a te szavaiddal élve- az is "oké" lenne? Hahó, vannak normák, csak valakik ezt nem tanulták meg...
Nem, az már nem lenne oké.
De a későbbiekben ekkora különbség nem számít. Itt viszont tényleg határeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!