Ha nem vagyok jó fizikából, kémiából, matekból nem lehetek jó kamionosnak?
Jelenleg 10.-es vagyok és nem vagyok valami jó matekból és a reál társaiból.
Ha matekból kettesre érettségizek majd (ha eljutok odáig), az nem nagy probléma?
21 évesen el szeretnék kezdeni kamionozni, addig iskola mellett dolgozok, hogy ne a szüleimet terheljem majd autóval és jogosítvánnyal.
DE! Ha esetleg megbukok vagy valami, és nem akarom újrakezdeni az osztályt, leteszem a könnyűgépkezelői jogsit és 21 éves koromig raktárban dolgozok akkor is lehetek kamionos? Szóval, 8 osztály elég hozzá, igaz?
Én E-t szeretnék, utána meg valamilyen ADR-t.
A C kezdőként lesz jó max.
Ha lesz érettségim 19 éves koromtól 21 éves koromig elmegyek egy autószerelői OKJ képzésre esetleg.
Jövőre ilyenkor már meglesz a B-s jogsi, 18 évesen lesz autóm azonnal, szóval lesz 2 év B-s tapasztalatom 21 éves koromig. A kocsira meg a jogsira nyári munkából, és iskola melletti munkából lesz pénzem.
Jó terv, hajrá.
Amint eléárted a célod, azon gondolkozz, hogy mit szeretnél a fuvarozás után csinalni, amikor eljön a családalapítás ideje. Általában ez a második legnagyobb dilemma ilyen szamában.
ez most valami vicc? :D Úgy értem... ez nem szakma, ehhez semmi tudás és végzettség nem kell. Ezért van annyi bunkó tahó idióta paraszt kamionos, mert még a 8 általánosuk is alig van meg :)
Persze hogy lehetsz, ha nincs középsulid akkor is :D ADR-el azért vigyázz, nem eszik olyan forrón a kását, nem mondom hogy ne vagy hogy rossz, csak kérdezz meg pár embert aki ezt csinálja hogy mikkel jár :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!