Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha veszek egy magyar papíros...

Ha veszek egy magyar papíros suzuki sv650t ami 50kw kb, hogy tudom fojtani 35 kwra?

Figyelt kérdés

A2vel szeretném használni, forgalmiban is ezt szeretnem,hogy feltuntessek. Ha jól tudom létezik , belőle 35kw-os verzió csak nem találok sehol.

Ez lenne a kérdésem, hogy ez kivitelezheto-e? A fojtas a kisebbik probléma ugye, a bárhol megcsinaltathatom, a papirozas ami nem tudom hogy mukodik.

2016. szept. 13. 14:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon ritka, hogy átpapírozzák. A fojtásnak is megvan a maga eljárása. Élből nem úgy indul, hogy "bárhol megcsináltatom.
2016. szept. 14. 01:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Elsősorban suzuki szervizben erdeklodnem meg, ott elvileg megtudjak úgy csinálni, mintha gyári 35 kw-s lenne, így nem kell engedelyeztetni az nkh-nal az átalakítást, mivel van ilyen eredetibe is. Szóval a legnagyobb problémám a papirozassal van. Abban kérnék segitseget.
2016. szept. 14. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!