Mazda 3 1.4 2008 évjárat vagy Volkswagen Golf VI.1.4 2008 benzines?
golf 1.4 tsi?
Mert ha igen, akkor szívómotorost hasonlítunk turbóssal.
(megbízhatóság vs teljesítmény)
Én az előbbit venném, mert nekem a megbízhatóság az egyik legfontosabb szempont, de ez egyéni preferencia.
Elkell árulnom neked mind2 meg volt.
Először egy 2008 1.6 mazda3 0 km-el vettem.akkor az 5-ös golfhoz képest sokkal jobb volt főleg teljesítménybe és fogyasztásba..pörgős japán autó.
De most egy vw Golf 6 hangsújozom 1.4 TSI-t hajtok, és 146 ezer km volt bennw mikor vettem.Semmi baja semmi Tsi probléma pedig használták előttem rwndesen ,de márkaszervizbe volt szerzizelve.2009 évvégi.
Teljesítménybe meg messze felül múlja a mazdát, meg más turbós típusú konkurenst gondolok a renault legújabb meganjára gondolok 131 le.gyengébb lassabb.
Én merem állítani ,hogy golfal sem jársz rosszabbul,mazdánál ha nem tuti valami menj érdeklődd mert az is nagyon drága.én mikor vittem az első szervízbe mazda3 majdnem elájultam olajcsere meg átnézés 60 ezer kis szerviz.
A mazda 1.4 84 le sokkal jobban megy mint az opel astra 1.4 90 le
Sok sikert a döntéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!