igen te gyökér, nem hobbiból vagyok mozgássérült :)
2016. szept. 12. 06:33
3/13 anonim válasza:
Ha "még" akkor nyilván találtál már ilyet. Melyik az?
Egyébként én ilyet régi nyugati traktorokban láttam csak, ahol az irányváltó volt jobb oldalon, az index baloldalon. A világítás meg külön a műszerfalon az ablaktörlővel
2016. szept. 12. 07:00
4/13 anonim válasza:
Ha jól emlékszem a Trabanton nem volt.
2016. szept. 12. 07:05
5/13 anonim válasza:
Meg talán a nagyon régi Ladákon, amelyiknek még gumi nyomógombos volt az ablakspriccnije.
2016. szept. 12. 07:11
6/13 anonim válasza:
Gondolom a korlátozások között van még több feltétel, pl szervó kormány, nem választhatsz ősrégi gyártású autót.
Az újabb tipusoknál is azokra az autókra jellemző a gyárilag bal kézre szerelt két kapcsolósor, amelyeknél jobb oldalon aa kormány meellé épitették a sebességváltót.
Érdemes volna beszélned egy szakemberrel, aki átalakitásokkal foglalkozik, meghallgatni az ő véleményét. Lehet tud neked mondani átalakítás nélkül használható típust, vagy olyat amelyik esztétikusan átterelhető, nem külső szerkezettel mozgatható bal oldalról a jobb oldali kapcsoló.
Melyik megyében élsz?
2016. szept. 12. 07:45
7/13 anonim válasza:
Sajnos az új Merciken kivül nekem sem jut hirtelen más eszembe. De elnézést ha rosszul tévedek, de nem úgy van, hogy át tudják alakitani az autót, tehát a bajuszkapcsolókat is átrakják oda ahova kell?
2016. szept. 12. 09:23
8/13 anonim válasza:
Vagyis értem hogy te nem akarsz alakitani, de más megoldás nincs szerintem. Nem olyan vészes beavatkozás ez.
2016. szept. 12. 09:23
9/13 anonim válasza:
Régi mercik is, nem csaj újak.
2016. szept. 12. 10:01
10/13 Johnny Bravo válasza:
A régebbi mercikeben '95-től szinte mindegyikben csak bal oldalt van bajuszkapcsolo!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!