Mi a véleményetek a Hyosung-márkájú motorokról, illetve miért ilyen olcsók?
Nem egyformák azok sem s azért szerintem annyira nem is olcsók. Miközben vannak hibáik, persze melyiknek milyen.
Az enyémmel nagyon elégedett vagyok, de annak is megvoltak a maga kis hülyeségei. Nem mintha a BMW-nknek nem lennének meg, azoknak ráadásul nagyobbak... S ha széttörjük őket, a Hyosung szervizelése olcsóbb. Ha nem, akkor kb. egyforma, ha jó helyre visszük őket, a BMW tartósabb s ritkábban is kell szervizelni. Amiből szintén sokféle van, csak a mieinket tudom összehasonlítani.
A hozzá nem értők lekínaizzák, vagy közlik, de szép motor. Én el tudok képzelni szebbet, de nekem is tetszik valamelyest. Van szebb Hyosung, mint az enyém, de annak az ár/érték aránya rosszabb a hallomásaim alapján.
Mégis mit mondjak? Legalább típus lenne, nagyon nem egyformák. De ez-az gyenge rajtuk, igen.
Az enyémen pedig durván rövidek a fokozatok, nem lelkesítő, hogy 35-40 km/h az 5. fokozat alja, néha úgy váltanék hatodikba...
De kellemes, olcsó szervizelésű s jó fogyasztású (utóbbiban is a BMW-nkre hasonlít, csak az sokkal erősebb). Legalábbis az enyém, számomra. Sok múlik az egyéni preferenciákon.
Ja, kicsit is rosszabb terepen úgy zörög, mintha szét akarna esni, de nem teszi. Ez nem tudom, a többire igaz-e, a kis cruiserre igen. Kényelmes, de ez emberfüggő, két 48 órás motoros teljesítménytúrát nyomtam le vele, a másodikon egész nap felhőszakadásban, az elsőnek az első napján 17 órát töltve nyeregben... :) Számomra teljesen jó túrázásra s be akarom vele járni Európa egyes helyeit. Rajta tanultam vezetni s kezdettől fogva jól érzem magam vele. Igaz, nincs összehasonlítási alapom :D
A hangja nem markáns, az biztos. Néha felmerül bennem, hogy vettem volna márkásabb cruisert... De azért nem bánom, hogy ő akadt az utamba. Régebben volt egy egész jó kis közösség, sok embernek volt Hyosungja, néha összejöttünk... Ah, régi szép idők, amikor még társaság, honlap és szerelő is volt direkt hyós. Ez is szempont volt a választáskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!