Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Forgalmi vizsga?

Forgalmi vizsga?

Figyelt kérdés

Nemsokára vizsgám lesz és nagyon félek. Tudnátok tanácsot adni és mesélni a tiétekről? hogyan zajlott? Adjak pénzt a vizsgabiztosnak?

Előre is köszönöm, további szép napot nektek!

2016. szept. 11. 08:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
Nem kell aggódni az elsőn úgyis megbuksz. Kivéve ha mindent úgy csinálsz mint ahogy a nagykönyvbem le van írva, de lehet hogy még akkor is beleköt valamibe.
2016. szept. 11. 08:45
 2/11 anonim ***** válasza:

Ne idegeskedj. Fogd fel úgy, hogy vagy átmész, vagy

megbuksz, mintha őket kellene elvinned valahova. A

vezetésre figyelj, ne rájuk.

Természetesen úgyis megbuktat, ha akar, engem is elka-

páltak anno, mert a vizsgabiztos nem látot hátulról,

én beláttam az utat, és nem tetszett neki.... Ennyi

pont elég volt.

2016. szept. 11. 09:12
 3/11 anonim ***** válasza:
34%

"Adjak pénzt a vizsgabiztosnak? "

Ne neki,hanem az oktatóddal beszéld meg a dolgot,majd ő intézi.

Ha nem akarod hogy ok nélkül vágjanak meg,akkor érdemes fizetni.

Ha hülyeséget csinálsz,akkor kenővel is megbuksz,de legalább olyanért nem,mert épp te vagy aznap a 3. vizsgázó,vagy éppen azért mert fáj a feje a vizsgabiztosnak.

2016. szept. 11. 10:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pl. a vizsgán eléggé zavart, ha az oktató és a vizsgabiztos beszélgetnek.

Az elsőn jól ismerték egymást, meg is buktam 10 perc után.

Jogos volt a bukásom, mert balról akartam kanyarodni kétirányú kis utcából, de azután a vizsgalapot látva sok hülyeséget bejelölt még a vizsgabiztos hibának... Utólag az oktatóm azt mondta, hogy az is zavarta a VB-t, hogy átengedtem egy öreg nénit az úton kanyarodáskor (a KRESZ szerint szabályosan).

A másodikon egy kedves nőt kaptam vizsgabiztosnak, az összes hibámat elnézte, nem is ismerték egymást az oktatóval, nem beszélgettek egy szót sem egymással, a VB meg pl. segített a parkolásban is :)

Az oktatót kérdezve az ottani VB-k semmi kenőpénzt nem fogadtak el, úgyhogy tervben se volt a lefizetés.

2016. szept. 13. 21:12
 5/11 anonim válasza:
34%
Én nem fizettem először és megisbuktam. Nemis mondta az oktató h kéne illetve úgy is éreztem, hogy megy nélküle is. Aztán balra kanyarodó sávban álltam és nem indexeltem közben. Ezért buktam. Aztán másodjára fizette, 15 ezret és átengedett 20 perc alatt. Pedig elbasztam 1 parkolást is. Ha először fizettem volna akkor 30 ezerrel jobban jártam volna mert a vizsga újra 11 ezer. + a plusz órák.
2016. szept. 13. 21:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Én adtam az oktatónak, majd ugyan úgy megbuktam. Úgy gondolta az oktató hogy sikerülni fog és akkor ő maga elteszi az egészet. Hát nem sikerült. Így volt vele egy kis megbeszelgetés. Aztán mondta hogy abből befizeti a következő vizsgát meg ad pár plusz órát. Ez így is volt. Utána sikerült. Tehát teljesen felesleges volt. Így csak előre kifizettem a pótvizsgámat
2016. szept. 14. 11:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Én nem fizettem, és átmentem.

Ha tudsz normálisan közlekedni, átengednek. Ebbe beletartozik az autó kezelése, a forgalmi helyzetek felismerése, na meg a közlekedési szabályok ismerete.

Annyi az egész, hogy az elején az ellenőrzéseket végre kell hajtani, erről be kell számolni a vizsgabiztosnak, majd nem is kell rá figyelni, csak az oktatóra, aki mondja, hogy mit csinálj.

2016. szept. 14. 16:08
 8/11 anonim ***** válasza:

Jah, és a fékpróbát ne felejtsd el. Óvatosan, mert az sem jó indítás, ha a VB megharapja a fejtámládat, esetleg a

foga is benne marad :)

2016. szept. 14. 18:55
 9/11 anonim ***** válasza:
52%

Nem szabad fizetni semmi esetben sem, egyrészt elkapatod a Vb-ket, másrészt pedig ha nem tudsz vezetni úgy is megbuktat, inkább gyakorolj.

Én nem fizettem, és most sem fizetek, mivel tudok vezetni, és még meg is dicsért a Vb.

Fizetni akkor szoktunk, ha időt akarunk nyerni valamivel, pl, nekem nem jó hogy 1 hónap múlva van a vizsga, ezért elintéztetem, hogy már holnapra legyen vizsgám.

Így a jogsi hónapokkal hamarabb megvan, és kezdhetek dolgzni, pár tízezret megér, párszázezer nyereség, mert az idő pénz, én így nézem

Engem ha megbuktat, akkor az azért van, mert benéztem valamit.

A vb nem buta, látja, ki az aki ért a vezetéshez, és ki az akit nem szabad kiengedni a forgalomba..

Az oktató meg úgy is elveszi a pénzt, és elteszi akkor is ha megbuksz, én is eltenném.

Rajtad áll mennyire megy a vezetés, nem fogod megvenni a vizsgád 10-20 ezerből.

Üdv, egy leendő hivatásos sofőr, és talán későbbiekben Vb

2016. szept. 24. 12:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Én nem fizettem, elsőre sikerült a vizsgám.
2016. szept. 24. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!