Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogosítvány megszerzése...

Jogosítvány megszerzése (többi lent)?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A jogosítvány megszerzésével kapcsolatban lennének kérdéseim. Ti sokat stresszeltetek a vezetés órákon? Ti is mindig leizzadtatok? A mai nap folyamán volt meg a 30. órám..és még ma is 3 súlyos hibát vétettem, egyszer véletlen mentem a buszsávban, egyirányú útról a jobb oldalról kanyarodtam ki balra és egyszer átengedtem az elsőbbséget.Az oktatóm szerint ezekért megbuktatnak... Szerinte kapkodok, és ezért nem nézem a táblákat.. vannak tényleg pillanatok amikor tényleg kicsit túl gyorsan történnek a dolgok számomra, de ez ellen mit lehet tenni? sokkal lassabban nem mehetek, mert ugye az is baj...ti hogy kűzdöttétek le a stresszelést, kapkodást? valami praktika?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Kérlek mondjátok, hogy nem csak én vagyok ilyen béna :/

2016. szept. 8. 17:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az az igazság hogy már te eleve leégetted magad az első kommenteddel így nem kellett volna téged oltani sem.Nem érdekelnek a "körülmények" és a kifogások,aki h.... a vezetéshez az az is marad.Tudod a Földön nem csak olyan buta gyökerek vannak mint amilyen te vagy akiknek tizedjére se sikerül a KRESZ vizsga,vannak olyanok is akik egyből átmennek mert van eszük hozzá és nem szaroznak.Hogy szerezhettem?Hát biztos nem sz.......-al mivel nem vagyok nő,lefizetnem meg nem kellett senkit mert az eszem megvolt a vizsgák letételéhez

Vicces hogy így a semmiben vagdalózol.Csak azért mert valaki jól tud vezetni nem jelenti azt hogy úgy megy mint egy őrült.Én betartom a sebességkorlátokat de ha valaki tetű azt habozás nélkül megelőzöm.Ez még nem jelenti azt hogy a Need for Speed világában képzelem magam.Trabant-al biztosan nem égetném magamat,azt inkább meghagyom neked,de csakis kizárólag tolhatnád,bár még az is feladná neked a leckét :)

H....gyerek,már hogy ne vettem volna magamra amikor ezeket a dolgokat nekem írtad?Ha általánosítanak és valaki ezen felháborodik akkor szokták mondani hogy ha az nem rá vonatkozik akkor ne vegye magára.Úgy látom hogy te nem csak a vezetéshez vagy h.... hanem az élethez is :D Lehet neked kell majd alternatíva módszerekhez folyamodnod hogy megszerezd a jogsid :D Na jól van égett fülű h....gyerek inkább költs bérletre,hidd el olcsóban megúszod így de ha van pénzed a pótvizsgák fizetésére akkor csináld azt :D Gondolom anyádék büszkék lehetnek rád hogy folyamatosan kéregetsz tőlük pénzt mert nem vagy képes felfogni primitív és egyszerű dolgokat :D

2016. szept. 11. 17:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Látod megint megy a bizonygatás.... Hogy te a sebességgatárok, így meg úgy , meg stb erről beszéltem.... Gyenge ember vagy. Én nem fogok neked 50 sort írni, hogy bizonygasssam neked a dolgokat mert nekem senkim vagy. Te meg egybőm hülyézel, magyarázkodsz anyázol, mert ideges vagy. Nyugtatót dobjak? Anyám Eüs, hozassak neked? Na de beléd az is kár lenne, mert majomnak is műmajom vagy. :D Téma részemről lezárva. Tomboj netharcos. ;)
2016. szept. 13. 01:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Jaaaa.... A Trabant F50edhez meg sok sikert, de aztán ovatosan ki fel ne borulj mikor egy 60 fokos kanyart 39 lak veszel be, mert NFSezel az agyadban. ;) Jó driftelés!
2016. szept. 13. 01:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Te még mindig itt kínlódsz h....gyerek?Nem azt mondtad hogy végeztél már velem?Akkor meg mit keresel még mindig itt?Szereted ha aláznak te szerencsétlen?Igen megy a bizonygatás mert veled ellentétben én tudok vezetni.Te meg egy kis semmirekellő h....gyerek vagy aki nem képes átmenni a gyakorlaton pedig az a legkönnyebb része a KRESZ-nek.Az már biztos hogy legálisan nem mentél át az elméleti vizsgán mert túl h.... vagy ahhoz hogy átmenj rajta,de ez meg is látszik azon hogy sorozatosan megbuksz a gyakorlati vizsgákon :D

Egyből hülyézek?Igen egyből hülyézek mert hülye vagy mint a s..g Anyázni meg nem anyáztam,nem tudom honnan szedted ezt,talán nem kéne heroinoznod netezés előtt :D

Mi van tán Trabantban nőttél fel hogy állandóan ezt szajkózod? :D Nekem olyan kocsim van amilyen neked soha a büdös életben nem lesz :D Nem csak azért mert csóró paraszt gyerek vagy hanem azért is mert soha a büdös életben nem fogod letenni a jogsit :D

2016. szept. 14. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!