Jogosítvány megszerzése (többi lent)?!
Sziasztok!
A jogosítvány megszerzésével kapcsolatban lennének kérdéseim. Ti sokat stresszeltetek a vezetés órákon? Ti is mindig leizzadtatok? A mai nap folyamán volt meg a 30. órám..és még ma is 3 súlyos hibát vétettem, egyszer véletlen mentem a buszsávban, egyirányú útról a jobb oldalról kanyarodtam ki balra és egyszer átengedtem az elsőbbséget.Az oktatóm szerint ezekért megbuktatnak... Szerinte kapkodok, és ezért nem nézem a táblákat.. vannak tényleg pillanatok amikor tényleg kicsit túl gyorsan történnek a dolgok számomra, de ez ellen mit lehet tenni? sokkal lassabban nem mehetek, mert ugye az is baj...ti hogy kűzdöttétek le a stresszelést, kapkodást? valami praktika?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kérlek mondjátok, hogy nem csak én vagyok ilyen béna :/
Az az igazság hogy már te eleve leégetted magad az első kommenteddel így nem kellett volna téged oltani sem.Nem érdekelnek a "körülmények" és a kifogások,aki h.... a vezetéshez az az is marad.Tudod a Földön nem csak olyan buta gyökerek vannak mint amilyen te vagy akiknek tizedjére se sikerül a KRESZ vizsga,vannak olyanok is akik egyből átmennek mert van eszük hozzá és nem szaroznak.Hogy szerezhettem?Hát biztos nem sz.......-al mivel nem vagyok nő,lefizetnem meg nem kellett senkit mert az eszem megvolt a vizsgák letételéhez
Vicces hogy így a semmiben vagdalózol.Csak azért mert valaki jól tud vezetni nem jelenti azt hogy úgy megy mint egy őrült.Én betartom a sebességkorlátokat de ha valaki tetű azt habozás nélkül megelőzöm.Ez még nem jelenti azt hogy a Need for Speed világában képzelem magam.Trabant-al biztosan nem égetném magamat,azt inkább meghagyom neked,de csakis kizárólag tolhatnád,bár még az is feladná neked a leckét :)
H....gyerek,már hogy ne vettem volna magamra amikor ezeket a dolgokat nekem írtad?Ha általánosítanak és valaki ezen felháborodik akkor szokták mondani hogy ha az nem rá vonatkozik akkor ne vegye magára.Úgy látom hogy te nem csak a vezetéshez vagy h.... hanem az élethez is :D Lehet neked kell majd alternatíva módszerekhez folyamodnod hogy megszerezd a jogsid :D Na jól van égett fülű h....gyerek inkább költs bérletre,hidd el olcsóban megúszod így de ha van pénzed a pótvizsgák fizetésére akkor csináld azt :D Gondolom anyádék büszkék lehetnek rád hogy folyamatosan kéregetsz tőlük pénzt mert nem vagy képes felfogni primitív és egyszerű dolgokat :D
Te még mindig itt kínlódsz h....gyerek?Nem azt mondtad hogy végeztél már velem?Akkor meg mit keresel még mindig itt?Szereted ha aláznak te szerencsétlen?Igen megy a bizonygatás mert veled ellentétben én tudok vezetni.Te meg egy kis semmirekellő h....gyerek vagy aki nem képes átmenni a gyakorlaton pedig az a legkönnyebb része a KRESZ-nek.Az már biztos hogy legálisan nem mentél át az elméleti vizsgán mert túl h.... vagy ahhoz hogy átmenj rajta,de ez meg is látszik azon hogy sorozatosan megbuksz a gyakorlati vizsgákon :D
Egyből hülyézek?Igen egyből hülyézek mert hülye vagy mint a s..g Anyázni meg nem anyáztam,nem tudom honnan szedted ezt,talán nem kéne heroinoznod netezés előtt :D
Mi van tán Trabantban nőttél fel hogy állandóan ezt szajkózod? :D Nekem olyan kocsim van amilyen neked soha a büdös életben nem lesz :D Nem csak azért mert csóró paraszt gyerek vagy hanem azért is mert soha a büdös életben nem fogod letenni a jogsit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!