ahogy ajánlották: olvasd a tékozló homárt és visitva menekülj tőlük :(
2016. szept. 8. 06:07
4/10 anonim válasza:
300eft kocsit 50eft ert akartak bevenni 1mft kocsit 1,4mft ert akartak adni es alkudni se lehetett, jikpr mondtuk ugyan olyan 300eft os kocsitarulnak 750be es hasonlitsuk ossze az miert nem 50eft aztmondtak mert az teljesen hibatlan. Oda se jott az elado a 750ert hirdetett rozsdas lomhoz!
Ra 3napra elment 220ert maganembernek es lett vasarolva maganembertol 620ert olyan amit ok 1.2ert arultak.
A forgalmit meg ordibalas asztalcsapkodas utan adtak csak vissza!!!!!
2016. szept. 8. 07:13
5/10 anonim válasza:
Végtelenül pofátlan, hazug, szemét banda.
2016. szept. 8. 08:34
6/10 anonim válasza:
Ha esetleg odakerülsz a forgalmit ne add ki a kezedből mert elviszik aztán ajánlanak egy nevetséges összeget a kocsidért. Kérnéd vissza a forgalmit, hogy akkor mész is de azt közben elvitte egyik kolégája aki nem lesz elérhető. Közben 3x szor emelik a nevetséget összeget 10ezer ft-okkal ami még mindig nevetséges. Ha nem kezdesz el üvöltözni meg k..vaanyázni akkor fél napot várhatsz arra hogy visszakapd a forgalmit és elmehess.
2016. szept. 8. 08:46
7/10 anonim válasza:
Egyszer mentem egy autót kipróbálni. Egygazdásnak hirdették. Miután tüzetesen végignéztem a végig vezetett szervízkönyvet, keresztkérdéseket tettem fel a bejegyzések alapján és kiderült, hogy volt második tulaj is, aki viszont már nem vezette a szervízkönyvet és valószínűleg az órát is visszatekerte. De ezt úgy kellett kiverni belőlük.
Soha többet nem mentem hozzájuk.
2016. szept. 8. 09:07
8/10 anonim válasza:
Rég be kellett volna záratni őket, csaló banda. Palimadarakból élnek.
2016. szept. 8. 17:32
9/10 anonim válasza:
Az összes kereskedésbe átvernek, de ez a csúcs, ennél lejjebb már nincs. Facebookon is vannak vélemények
2016. szept. 8. 21:13
10/10 anonim válasza:
Ha nem akarják visszaadni a forgalmit akkor szépen rendőrt kell hívni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!