Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Prémium autók és tulajdonosaik?

Prémium autók és tulajdonosaik?

Figyelt kérdés

Manapság sokat látni mondjuk 3 millió úgymond nem sok egy efféle jó kocsiért, de most nem a nép áras prémiumra gondolok,hanem az újabb modellekre.

Mondjuk 2010-től a maiakig..

Újabb modellek pl Audi Q5 vagy Bmw x4 mennyire menőbbek,mint mondjuk egy q7-es vagy a8-as esetleg 7-es Bmw vagy x5/6

Nyilván az áruk miatt,mert olcsóbbak,jobban fogynak, de mindjuk milyen korosztály veszi ezeket a 10-15 milliós kategóriát és melyik a 25-30 milliósat? Mivel jobb a 7-es mondjuk az 5-ösnél. Elég egy 5 ös mi t egy 7-es vagy a6-os a8-as Audi helyett? Népszerűbb a 10 milliós kategória,mint a 20-30 milliós? ( árát nem nézvemost)

A Budapesti vagy inkább budai gyerekek legyen 20-25 éves korosztály..van saját autójuk,ha igen prémium,milyen kategória típus vagy modell? Nyilván az olcsóbb és nem a 30 milliós autó van, mondjuk egy 20-30 Éves embernek .

A 30 milliós kategória mondjk S merci inkább idősbbek veszik mint mondjuk egy 40-50 es korosztály? Az öregeknek több a pénzük? Inkább egy középkategóriás kocsit vesznek mint a nagyot? Mondjuk egy a6-ot a8 helyett.

Ti hogy látjátok ezt? Budapesten milyen autót vezetnek milyen korosztállyal?

Mondjuk egy 20-25 év közötti fiatalnakmilyen kocsit vennétek,ha mondjuk budán laknátok?

Buda 2. 12. kerület miért van gele nép autókkal? A szalon állapotu új 3-4 milliósra gondolok..

2016. szept. 7. 19:26
 1/8 A kérdező kommentje:

Ha a pénz nem lenne akadály és oda kerlne a sor,hogy kocsit vegyetek audit bmwt vagy mercit bemennétek a szalonba milyen modellt vennétek? A szempontjaitokat figyekembe véve.

Vagy hvennétekhasználtan egy merci s w221 eti t a legújabbat vagy inkább egy e60-as 5-ös bmwt mint f10 et?

Igaz,hogy a magyarok nagyobb kocsit vesznek presztizsben is,mint amekkora valoban szukséges csak hogy megmutassa hogy a drágább nagyobb is bele fér a keretbe vagy legalább ismeg tudja venni?

2016. szept. 7. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
A tied a honap onbizalomhianyos kerdes aranyerme.
2016. szept. 7. 19:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem világos, hogy most pszichológia vagy gazdasági irányból akarod megközelíteni.

Mindenesetre meg fogsz lepődni - de a jól kereső vezetők (különösen nők) között egyre gyakoribb jelenség, hogy nem vesznek maguknak prémiumjárművet, csak valami kommerszebb Mazdát vagy Citroent. Persze ez még nem egy tömegjelenség, de bizonyos rétegekben önmagában a prémium autó sokkal inkább "gáz", mintsem menő, különösen az SUV-k (egy V12-es Q7-es pl. max annyit mond el a tulajáról, hogy az szereti a benganagy dolgokat, lehet, hogy megalomán). A felelősen gazdálkodó emberek ráeszméltek, hogy a felár és a név mögött használhatóság beli előny egyre kevesebb van - ülésfűtés van már a Daciában is, nem igazán tudnak olyan extrát kitalálni a gyártók, ami miatt megérnék a 10-20 milliós felárat ezek az autók (nem, a 2 millió forintos 7.1 Mark Levinson hangrendszer nem minősül ennak), ezért az értelmiségiek egyre kevésbé keresik ezeket a jószágokat.

2016. szept. 7. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:

A kerdesed annyira csapongo es altalanosito, hogy nem sikerult belole kisilabizalni hogy mit akarsz igazabol megtudni. Hogy neked csakis a BMW-Audi-Merci az AUTO, az lejott, de mondd, kit erdekel ez? Az auto egy kozlekedesi eszkoz, nem fetistargy.

Ha statusz-szimbolumot akarsz, megmutatni hogy mennyi penzed van, veszel valamit 20+ millioert. Ha igazan ujgazdag taho vagy, akkor 40+-ert. Ha csak egy jo autot akarsz, akkor veszel valamit 7-8 korul, ami kenyelmes, eros, gyors is. Ha siman csak napi szinten kozlekedni akarsz, nemi kompromisszum aran, akkor valamit 5-6 millioert kisebb motorral, borules meg hasonlo hulyesegek nelkul. Ha sajnalod a penzt arra, hogy mindenkepp tied legyen az elso fing a bal 1-ben, akkor veszel 3-4 millioert pareves hasznaltat, amit utana 10+ evig siman elhajtasz.

2016. szept. 7. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:

En mar eleve kiestem a kerdesedbol, mert ha ilyen erteku kocsikrol van szo es premiumrol akkor egy full extras metalfekete w140 SEL600 lenne es nem zavarna ha havonta viszek egy misit a karpat utcaba :-)

Pesten belul futkosni meg egy uj max 1.2es esetleg 1.4es japan kicsit melleje...

2016. szept. 7. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Húú ember, nem tudom követni hogy mit akarsz, de azért megpróbálom megmagyarázni.

Nincs itt semmilyen szabály, hogy egy budai gyerek milyen autót vegyen, vagy hogy a 7-es vagy csak az 5-ös BMW való neki.

Akik ilyen autót vesznek, azok valamiért vágynak arra a bizonyos autóra: mert egyszer szerencséjük volt benne ülni, vagy nagyon tetszik a kinézete, vagy olyan van a szomszédnak is, vagy technikailag az a legjobb, stb. Akinek már több autója is volt/van, és jártas a témában, az már teljesen más elvek alapján választ autót mint ahogy te képzeled.

Nekem például most van egy 2007-es Audi A6-osom. Én is 3 millát adtam érte. Miért vettem? Mert néhány éve Audi fan lettem. Mert egyszerűen nagyon megtetszett az egész márka meg az autóik. Miért lett A6? Mert ez elég nagy nekem, és ebben vannak olyan extrák, amelyek az igényeimet kielégítik. Bírok menni vele 1500 km-t egyhuzamban, és bírja az autó is.

És most milyet vennék? Új Audi A8-ast. Csak nincs pénz rá. Az A8 már felsőkategória, de mivel volt már régi A8-asom, tudom hogy mit jelent a felső kategória: nagy, kényelmes, full extra, qrva gyors, csendes, stb. Ja és én vidéki vagyok, le**arom hogy ki mit mond, mert nem felvágásból van az autó.

2016. szept. 7. 20:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha most konkrétan a kőgazdag negyedekre gondolsz,ott se csak milliomosok élnek.

A másik meg hogy nem mindenki egy emblémával meg a hozzákapcsolt baromságokkal növelik a péniszt.

Van ismerősöm aki a Budai Várnegyedben lakik,nagyon jól élnek,mégis elég nekik a felsőközép családi autó.

Sokan meg inkább megvesznek egy Mazda3-t például 5 millióért jó felszereltséggel,jóval kisebb tömeggel mint a nagy batár német premiumok,megkapják az autótól tulajdonképpen ugyanazt,mégsem megy rá a család vagyona egy szervízre.

Azt meg ne hidd már hogy attól mert A6 vagy A8 már egyből a 4.2-es V8-as villanykompresszoros benzinnel szerelték.

Jó sok általad imádott 20 milliós premiumnak oda lehetne verni egy swift-el is a piros lámpánál.

2016. szept. 7. 22:37
 8/8 anonim ***** válasza:

A német prémiumról annyit, hogy felnyitom a motorháztetőt, és magától meghajlik és pattog a lemez...

Lakhelytől függetlenül a vásárlási szempontjaim:

- Biztonság (töréstesztek)

- Üzemi stabilitás

- Funkcionalitás

Nem mindegy, hogy egy baleset után ki tudok-e szállni

a gépjárműből, vagy a katasztrófavédelmisek vágnak ki

a roncsból. Az sem mindegy, hogy mennyi az esélye, hogy

lerobbanok. És nem utolsó sorban a lényeg, hogy mire is

akarom használni (egyedül, családdal, esetleg szállítani

benne).

Újonnan 5-10 millió körül már szinte minden márkából lehet

normálisat venni.

Személy szerint Opel párti vagyok, de nekem nem is péniszkiegészítéshez kell :)

2016. szept. 8. 04:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!