Érdemes Suzuki Swiftet 1.3-as motorral venni ha néha hosszabb útra is megyek?
Figyelt kérdés
Autót szeretnék venni, de nem tudom hogy Suzuki Swift 1.0 vagy 1.3-ast vegyek. Tudom hogy az 1.3 as sokkal pörgősebb autó és autópályára inkább az való, de használt autón inkább az 1.0 ás swift van több és jobb állapotba. Egy hónapba 2 két alkalommal Miskolc-Debrecen utat szeretném vele meg tenni de nem autópályán hanem fő úton, ami kb oda vissza 240km. A hónap többi napján általában csak 20-30 km-es körzetbe használnám autót. A véleményeteket szeretném ki kérni, hogy érdemes-e venni 1.3-as swiftet azért mert hogy párszor hosszú utakra is vállalkozom, vagy elég az ezres motor is nyugodtan mivel nem autópályán megyek vele?2016. szept. 6. 23:13
11/12 JohnnyBoy002 válasza:
Utolsó! Te meg ne vagánykodj itt! Ha nem tetszik, nem kell hozzá szólni. Én autópályán igen is mentem már 150 km/h-val 1300 ccm3-es Swifttel! Nem volt padlón a gáz pedál, simán kigyorsíthattam volna 160-ra is!
12/12 anonim válasza:
A kérdezőnek!
Vedd meg a legjobb állapotú ezrest, nem bánod meg. A lényeg, hogy minőségi olaj legyen benne,rendszeresen cseréld a légszűrővel együtt.
Nagyon jó kis autó, nekem is volt, de automata. Hét évig használtam, hiba nélkül.
Még fix vonóhoroggal adták a szalonból, sokat vontattam is. Bírta.
Az autópályán nem előírás a 130..lehet lassabban is menni, ha nem séri az ego-dat..mondjuk 100-zal..ezzel a sebességgel kimegy a világból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!