Érdemes Suzuki Swiftet 1.3-as motorral venni ha néha hosszabb útra is megyek?
Én biztosan nem gondolkoznék az ezresben.Gyenge és egyenletlenül is jár.
Az 1.3-as teljesen korrekt,a mai napig lehet vele tartani a forgalom ritmusát.Előzni is lehet vele gond nélkül értelmes keretek között.
Ez az ezresről nem mondható el,manapság már csak feltartod vele a forgalmat egy besoroláskor is,aztán megy a dudálás.
Csak az 1.3-sat éri meg venni, 1000-es egy bolha fing.
Az 1.3-as 4 hengeres, 68 LE, kb. 160 km/h a végsebessége. Az 1.0, 3 hengeres 52 LE és 140-nél nem megy többet.
Én nekem kettő 1.3-som is van, rendszeresen járok velük autópályán, 100/110 km/h-nál egyenletesen megy 2500-at percenként.
Ráadásul a 16 szelepes 1.3 az 85 lóerős.
Ez a 755kg-s kaszntihoz már igencsak baráti.
"Az 1.3-as 4 hengeres, 68 LE, kb. 160 km/h a végsebessége"
AHA!
Mesélj még!
Nekem 1.0 volt, dombon lefelé még gyorsul is.
Igazából mindennel lehet közlekedni, csak tudni kell hogy mi mire való, tehát az 1.0-sel dombon lefelé sem kell a pályán a belsőben villogni. Sporlósan vezetve sincs nagy különbség a 2 között, én inkább nagyobb motorral venném, nem kell kitaposni a lelkét hogy haladj is vele.
Erre azt mondom, 1.9 TDI-m van, képzeljétek 250km/h-val mentem vele. :-)
Olyanokat meséltek, mint mikor a ladás mondja, hogy 5 litert fogyaszt a szutyka. Ruszki gép, mint takarékos autó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!