Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1.8 T Seat Leon-t vagy 2. 0...

1.8 T Seat Leon-t vagy 2. 0 (szívó) 206 Peugeot RC-t vennétek?

Figyelt kérdés

"kompakt" ,de gyors autót keresek 900e környékén minden más kihullott csak ez a kettő maradt.

Melyiket vennétek?

Oké +3 le a seat,de a turbó miatt vannak fenttartásaim

2016. szept. 5. 18:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ja azért.Így már más.Hát az a gázadásra kaparás nehéz dolog.Kereszteződésben kanyarodásnál azért biztos kapar.Egenesben gázadásra még erősebb kocsik se kaparnak.Max valami rossz vagy vékony gumival.Amugy milyen a kocsi?Futómű hogy tetszik.Nekem 306 gti-6-osom volt.Hát az nagyon ment.Alul is nagyon nyomatékos volt.Kormányzás is nagyon jó volt.Ami nem tetszett benne az a hátsó futómú.Elég idegesen mozdott rosszabb úton.
2016. okt. 19. 16:37
 12/12 A kérdező kommentje:

Jó kényelmes,kb tényleg macska,hogy puha,lágy,és dorombol,de üvölt és eszevetten fut ha kell.

Úttartása jó,nincs az,hogy egy kis úthiba,kátyú és már a hátamon gondolkozom,hogy még 3-4 és fájni fog.

Kanyarban is jól tart,fékei jók,nincs az a tipikus "erős kisautó,felakar borulni" érzés.

Elkaparni persze kaparna valszeg 1-be pörgetve ,de nem tudok 60 ezret két gumira most kiadni ha ezt lenyúzom ,mert ez 1 éves 6e km-es friss még közel szőrös gumi.

2-ben azért egy pillanatra megcsúsztatja ,és azonnal fog a gumi kikapcsolt ASR-nél.

Most már "olcsó" 14e ft-os continental télivel 2-be a többszörösét tudja elkaparni 2-be ha odalépek,a gumi megérte az árát (a michellin) ,mert a télivel azért valami szinte sodródás van kanyarban tempóval,ezzel kb íven is nevetve venném be.

A kagylóülések furák nekem,főleg vállkörnyéki,mert ülni,kb órákat lehetne benne kényelmet nézve,de felül fura,hogy ott is fog.

Ebbe a hátsóhíd a gyári 1.gen RC hátsóhídja 2 éves felujítással 5 év garival.

7.4-es fogyasztás az amit tudtam kihozni belőle,azt tényleg ilyen 1-be lendület 15-re ,2-be 30-nál váltom a 3-at és ,4-be 50-60 környékén császkálok.Bár nehéz ,de sportosan vezetve se tudtam a gyári 12 litert elérni,úgy is 9.5 környékén evett,bőven 10 alatt...

Hátránynak egy dolgot említenék : erős fék,jó gumi,jó futóműnél egy erősebb féknél ,ültetve leérne a koptató szintig közel lökösig. Alapból is mondjuk a 650 mm magassága a lökösnek se magas,de hát ültetni már pedig kell (... kellene,de nem fogom ,mert ez nekem így tetszik,fekete,fehér f1 mintás szép abroncs felni kombóval,piros és króm dekordícsokkal izlésesen)

üdv

2016. okt. 19. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!