1.8 T Seat Leon-t vagy 2. 0 (szívó) 206 Peugeot RC-t vennétek?
"kompakt" ,de gyors autót keresek 900e környékén minden más kihullott csak ez a kettő maradt.
Melyiket vennétek?
Oké +3 le a seat,de a turbó miatt vannak fenttartásaim
Jó kényelmes,kb tényleg macska,hogy puha,lágy,és dorombol,de üvölt és eszevetten fut ha kell.
Úttartása jó,nincs az,hogy egy kis úthiba,kátyú és már a hátamon gondolkozom,hogy még 3-4 és fájni fog.
Kanyarban is jól tart,fékei jók,nincs az a tipikus "erős kisautó,felakar borulni" érzés.
Elkaparni persze kaparna valszeg 1-be pörgetve ,de nem tudok 60 ezret két gumira most kiadni ha ezt lenyúzom ,mert ez 1 éves 6e km-es friss még közel szőrös gumi.
2-ben azért egy pillanatra megcsúsztatja ,és azonnal fog a gumi kikapcsolt ASR-nél.
Most már "olcsó" 14e ft-os continental télivel 2-be a többszörösét tudja elkaparni 2-be ha odalépek,a gumi megérte az árát (a michellin) ,mert a télivel azért valami szinte sodródás van kanyarban tempóval,ezzel kb íven is nevetve venném be.
A kagylóülések furák nekem,főleg vállkörnyéki,mert ülni,kb órákat lehetne benne kényelmet nézve,de felül fura,hogy ott is fog.
Ebbe a hátsóhíd a gyári 1.gen RC hátsóhídja 2 éves felujítással 5 év garival.
7.4-es fogyasztás az amit tudtam kihozni belőle,azt tényleg ilyen 1-be lendület 15-re ,2-be 30-nál váltom a 3-at és ,4-be 50-60 környékén császkálok.Bár nehéz ,de sportosan vezetve se tudtam a gyári 12 litert elérni,úgy is 9.5 környékén evett,bőven 10 alatt...
Hátránynak egy dolgot említenék : erős fék,jó gumi,jó futóműnél egy erősebb féknél ,ültetve leérne a koptató szintig közel lökösig. Alapból is mondjuk a 650 mm magassága a lökösnek se magas,de hát ültetni már pedig kell (... kellene,de nem fogom ,mert ez nekem így tetszik,fekete,fehér f1 mintás szép abroncs felni kombóval,piros és króm dekordícsokkal izlésesen)
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!