Jogosítvány nélküli motorozás. Emiatt az iskolába, gyámügyre fognak-e jelezni?
Fiatalkorú vagyok és elkaptak jogosítvány nélkül motoron. Nem voltam még büntetve viszont beidéztek a rendőrségre. Helyszínen nem büntettek meg, adatokat vettek fel, iskolám nevét. Ha kapok is büntetést mire számíthatok? (összegre gondolok)
Előre is köszi. 16/L
Én úgy tudom hogy csak jelentik az ügyet a gyámügy felé, ill. szüleid kapnak egy levelet.
Jártam egyszer ugyanígy (igaz hogy az kb. 15 éve volt)
Baromság hogy a szülei lesznek büntetve.
Szabálysértési eljárás,max kapsz egy pénzbüntit a végén,de jó eséllyel megúszod figyelmeztetéssel.
Nagy erkölcscsősz itt mindenki....
Köszönöm szépen mindenkinek!
Citromost negatív véleményt nem kértem attól hogy neked ez a saját tapasztalatod:) :*
szia.
felesleges (nagyon) izgulnod. Bármi is lesz a következmény, most meglátod, hogy a felnőttek milyen képmutatók. Ha apád volt gyerek, és csinált ilyent, akkor úgy tesz, mintha szigorú lenne, és megpróbál röhögés nélkül megdorgálni. Az iskolaigazgatónak is az a dolga, hogy megintsen...
egyszerűen olyan dolgot, illetve tiltott tevékenységet követtél el, amit több millió ember itt is, és a világban is...
én is így jártam, apám arra intett, hogy legközelebb ne kapjanak el a rendőrök..az én gyerekeim ugyígy jártak, megpróbáltam röhögés nélkül szigorúnak tűnni...
ha szerencséd van, akkor a rendőrségen is van olyan, aki volt gyerek...
amúgy gratulálok, mert lányként ritkaság vagy..egykerekezni szoktál?..
a gyámügy legfeljebb kifizeti a tanfolyamdíjat, aztán lesz jogsid.
...állami gondozásba, vagy javítóba úgy sem vihetnek...(mert nincs hely)
ez vicc vóóót..
Szerintem sem kell pénzbüntetéstől tartani.
Viszont szüleidet készítsd fel hogy volt egy ilyen eset... Még mindig jobb ha tőled tudják meg, mint a gyámügytől kapott levélből.
(Abban is csak egy ejnye-bejnye lesz...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!