Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » AM kategóriás jogsival vezethe...

AM kategóriás jogsival vezethetek 125ccm es motort?

Figyelt kérdés
vagy valami 125ös robogót(aprilia rsr125, suzuki an124burgman, aprilia leonardo 125) vagy rs 125öt vagy egy honda cbr125öt szeretnék ha vezethetem melyiket ajánlanátok

2016. márc. 14. 21:14
 1/7 petizacc ***** válasza:
45%
Nem.
2016. márc. 14. 21:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Te is nagyon jól tudod, hogy csak 50 ccm-ig vezethetsz AM jogsival.
2016. márc. 14. 23:05
 3/7 A kérdező kommentje:
azt értem de a rendőr csak nem tudja hogy mekkora a motor
2016. márc. 15. 15:00
 4/7 A kérdező kommentje:
azt tudom hogy hivatalosan nem de ha az adásvételibe 50 es van akkor csak nem lenne gáz
2016. márc. 15. 15:01
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

Nem hat, mi tortenhet. Legfeljebb a nyakadba varrnak egy okirathamisitast, meg ha kart okozol valakinek akar vetlen felkent is, fizethetsz zsebbol. Egy harminc millios auto fel elejet kifizetni jo lesz? Ugy, hogy kozben meg o is volt a hibas.

Sok sikert!

2016. márc. 15. 15:25
 6/7 A kérdező kommentje:
k
2016. márc. 15. 15:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Hivatalosan nem de össze lehet hozni. Vettem egy ötvenes simsonhoz hasonló túramotort. Tudtam hogy ebbe a típusba 125ccm motort is építettek. Kidobtam az ötvenes blokkot és vettem bele egy pontra olyan négyütemű 125 négyütemű blokkot. A váz típustáblája természetesen eredeti, a vázszámon kívül szerepel a motor teljesítménye is, a rendőr pedig azt nézi. Látja hogy ötvenes, jó utat kíván és annyi. Nem volt vele soha problémám. Azt nem mondanám hogy sokkal jobban megy így de nem érzem azt hogy értelmes sebességen szét akar esni a motorja.
2023. jún. 21. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!