Erre a fejegységre rá lehet kötni ezt a mélyládát?
Nem akarom, hogy maxon hajtsa a melyet, amúgy is egy nagyon pici autóba lenne, csak éppen azt akarom, hogy legyen egy kis mely hangom. Es mivel a mely mar megvan, fejegységet meg most vettem, gondoltam hátha össze lehetne varázsolni..
Erősítőt nem akarok venni, mert ha így nem lehet összekötni, akkor inkább hagyom az egészet..
Fej: JVC KD-X230
Mely: Blaupunkt GTB-1200
Rákötöttem a tápot, a földelést, meg az erősítő remote-jat a fejegység remote-jahoz, na most ettől be kellene mar kapcsoljon, nem? (nem is kötöttem ra rca-t meg a melyet az erősítőre, mert ha nem kapcsol be akkor minek)
Az erősítő biztosítekja rendben van, ahogy az erősítő is(utoljára működött amikor kiszerelődött)
Hogyan tudom kimerni?
Bocsi, hogy itt fárasztalak, csak annyira nem értem az elektronikának ezt a felet, inkább a számítástechnikában vagyok otthon.
Ha nincs feszültség mérőd kéznél pontosan sehogyan. De lehet próba hangfallal is, persze igazából csak autóssal.
Remélem valamit segítettem, egy fejegység nekem most negyedik autóban van, és ez még új is, igaz kis teher, a többi személyautó volt. Én ilyen gondba nem ütköztem, jól bírta a "költözéseket"/átrakásokat a fejegység.
Mondjuk óvatosan, és körül tekintően szereltem ki, és be mindig - betartva a szabályoakt ami fent van az interneten guruktól. Egyik személy, és ez a kis teher még sufni tuning is volt, és lett most. Persze adott lehetőségekhez képest igényesen volt a régi is.
Volt egy gyári, és van egy még ami gyári, de azok alapban prémium márkák, és a hangrendszer is hozzáillő korszerű is már közben.
Amúgy meg már mindent leírtak. Egy plusz infó, én a rádiót nem kötöttem be soha.
De ízlések és zenehallgatási szokások is mások, azaz sokfélék.
Három használtban ahol járt a GPS is okos telefon + app is volt, és a helyismeretem is. Ha rádiós infó kellett, ott volt telefonon a rádió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!