Erre a fejegységre rá lehet kötni ezt a mélyládát?
Nem akarom, hogy maxon hajtsa a melyet, amúgy is egy nagyon pici autóba lenne, csak éppen azt akarom, hogy legyen egy kis mely hangom. Es mivel a mely mar megvan, fejegységet meg most vettem, gondoltam hátha össze lehetne varázsolni..
Erősítőt nem akarok venni, mert ha így nem lehet összekötni, akkor inkább hagyom az egészet..
Fej: JVC KD-X230
Mely: Blaupunkt GTB-1200
Egy valódi mélynyomóval ez így van, hogy nem hajtja meg a fejegység direktben. Hogy ez az-e, azt nem tudom. Nekem autós mélynyomóval nem volt sok dolgom volt - egy pici volt csak a hátsó középső hang, és mély hangok miatt, de azt vitte. De soha nem hallgatok úgy zenét, hogy azt nem lehetne túl beszélni, max tánc közben
u.i.. Ma profik által épített hangrendszerem van otthon, az autóban meg, személyben gyári jó, és egy fejegység cserés kistehet ami gyenge de elmegy a városi zaj és motor zaj mellett.
Mélynyomó közvetlen csatlakoztatás: A készülékre ráköthetünk egy kis teljesítményű mélynyomót, így nem szükséges külön erősítőt használnunk. Lehetőség van az autórádióról egy hangszórószett és egy mélynyomó megszólaltatásának.
Forrás: [link]
Azt írja a hivatalos oldal is, hogy 2 hangszórót + 1 mélynyomót rá lehet akasztani..
Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy van erősítőm is, csak be kell szereltessem, amit itt, ahol élek nem tudnak sajnos, ezert gondoltam, hogy rákötöm direktbe, de akkor inkább beköttetem erősítővel együtt.
Az egy másik kérdés, hogy miért kell 6 egyetemet végezni, hogy be tudjon az ember kötni egy autóerősítőt (azaz miért ennyire nagyon durva szinten nehéz!?) ...
a 4*50 watt az kamu. Mindegyikre ráírják, de a felét sem tudja. Pláne torzításmentesen. Erre ráakaszthatod az ajtóban lévő hangszórókat, meg a csipogót. Egy 25-30 cm-es mély membránját meg sem fogja mozdítani. Írja hogy kissebb teljesítményű mélnyomót meghajt. De milyen kis teljesítményűt? Szerintem ez csak marketing duma. Ez egy alsó középkategóriás fejegység. Csobát ne várj tőle. A red bulltólis csak a reklámokban tunak repülni.
Pont azért szokták a mély hangokat erősíteni mert a kocsi gördülési zaja elnyomja a mély frekvenciájú hangokat.Erősítő nélkül nem lehet normális mélyeket kihozni egy hangrendszerből.
Remote:
Ez csak a jelet adja az erősítőnek hogy ki-bekapcsoljon.
A rádión: ha motoros antennád van ez adja a jelet hogy ki-bemenjen, amennyiben erősített antenna ez adja a szuflát neki.
Ez nem elég, erre kell még az állandó táp és a test. Ha ezek mind adottak, akkor be kell kapcsoljon, valami LED kellene legyen rajta ami jelzi. Ha nem, akkor vagy rosszul kötötted be, vagy rossz az erősítő.
Próbáld ki hogy adsz 12V-ot az erősítő remote csatlakozására. Ha az erősítővel van a baj, akkor kukkold meg a biztosítékjait
Hol tartasz most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!