Dízelmotornak sok 240-250 ezer km?
"Másrészt melyik ennyi idős kocsival nincs gond? Van olyan egyáltalán?"
Minden kocsival van gond,de az ertsd mar meg hogy ennel a kocsinál kb 5 a szorzószám!Tehat ha egy rossz poloval van Y prpblemad akkor ezzel a mercivel 5xY lesz!De akkor meg lehet keveset mondtam!
Ez a szeria mar a kitalalasa pillanataban elcseszett egy konstrukcio volt!Millio sebből vérzik!Mit gondolsz miert ilyen olcsok?Es ugye itt nehany ember szeme felcsillan(mint pl a tied is)hogy jaj de faxa,fillerekert tud autot venni aminek csillag van az eleje...es hogy ez milyen jo lesz.....de hidd el hogy nem!
Értem én, hogy szar, nem kell ragozni! :)
Nem gondolom amúgy olcsónak. A hasonló korú c és e osztályos mercik is ennyiért vannak. Ennyiért lehet eladni ilyen vén szutykokat. De még a Yarisok is ezen az áron mozognak,és a golf se sokkal olcsóbb.
"A hasonló korú c és e osztályos mercik is ennyiért vannak"
Ezt nem csodalom mert az A osztalytol ha van szarabb auto akkor azok az E es C klass!
A C klasse azért jó, mert még rohad is, szépen :-)
Ne vegyél ilyen első generációs A osztályt, hidd el a srácoknak, könnyen belefuthatsz komoly kiadásba. Sőt, dízel sem kell Neked. Egy jó benzines, minél újabb, minél kevesebb igazolt km-es autó kell Neked. Vagy ha a presztízs kell, akkor az más kérdés.
Egyébként alapjában véve egy dízelmotornak, rendesen használat mellett nem sok a 250 ezer km.
Nem. Arról már rég lebeszéltem magam.
Igazából diesel se kellene, csak azt meg szeretem a nyomatéka miatt :) De tényleg jobb lenne benzines, valószínűleg azt is fogok venni.
Nem hiszem, hogy egy 15 éves mercinek van presztízse. Az én szememben legalábbis biztos nincsen. :) Csak azt akartam fentebb mondani, hogy ebben a korban már olyan hatalmas nagyságrendi különbség szerintem nincsen az árban a márkák között. A jó műszaki állapot többet nyom a latba.
De! Az a másik ami tetszik! :)
A benzines nagyon sokat fogyaszt nem?
Nézegettem, de ennyit most nem tudok rászánni. De ami késik az nem múlik! Nő vagyok igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!