4 évszakos gumi? Szabad ilyent?
Persze, hogy jó!
Én használtam már(Vredestein Quatrac3)3 évig, teljesen tökéletes volt. Soha nem kellett lassabban, vagy óvatosabban mennem a gumi miatt! Hóban is mentem, ott sem volt rosszabb, mint előtte a téli.
Most is az egyik kocsira Goodyear Vector4 Gen2-t vettünk. 50.000 volt a 4 (185/60 R14). Évi 10.000 km-t fog menni(napi 40 km munka). Ha csak 4 évet kibír, akkor csak a gumizáson megmarad 40.000 ft(ősszel 5000, tavasszal 5000).
Az enyémre meg tavasszal fogok Cross Climate-t venni.
Annyi, hogy a lehető legjobbat vedd, akkor minden rendben lesz!!
Nyugodtan veheted.
Michelin Crossclimate a legjobb, nyári és téligumiként tesztelve mindenhol a felső harmad alján végzett. Vagyis nem éri el a csúcs nyári és csúcs téli gumik képességeit, de messze a középkategóriás nyári és téli gumik fölott van.
A Goodyear Vector 4seasons is még a jobbak között van.
A középkategóriás gyártók négyévszakos gumijai viszont már tényleg kompromisszumosak, de ésszel használva még vállalhatóak: (esőben ne akarj annyira sietni, kisebb oldalirányú tapadóerő, és hóban sem igazán téliként viselkedik, de jobb mint egy nyári gumi)
mutass valami tesztet, ami ezt hozta ki
nem amatőr fiúk videóját, hanem komoly tesztet
Nekem Bridgestone van fent. 4 éve közlekedek 4 évszakossal. No problem.
De ismerek olyat aki több mint 10 éve használ olyat, teljesen jók.
Régen a kispolszkival, trabanttal, sz arrá pakolt Barkassal(!!!) simán mentek a sofőrök a szakadó hóban a diagonálguminak nevezett förtelmen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!