Mért nem veszi be az oktatóautó az egyest?
Nálunk ez akkor volt az elején ha mégis picit engedtem a kuplungon közben mert a váltóra figyeltem és az az a pár cm is sokat számít. Ilyenkor ha meghallod akkor kuplung újra be , üres és újra.
Próbáld úgy hogy teljesen benyomod a kuplungot, erősen, tartod ezt és a váltóval is erősebben bánsz. Nálunk pl a 4-est vette erőszakosabban és a hátramenetet.
Én először egy teljesen új (tavaly télen vett, 5000km volt még csak benne) tanulóautón tanultam, annál alig kellett hozzáérni, nem is éreztem a váltást, így néha nem is tettem be, mert nem éreztem, oda kellett néznem, de nem tetszett, túl modern volt, a régebbire tettek át és annál erőszakosabb a dolog, kattan, érezni és ment is egyből :D
Először is ezt az oktatódnak kellene feltenni. Miért féltek tőle?! Azért van hogy elmagyarázza. :)
Egyébként esélyes, hogy a szinkron gyűrű már kopott. Ezen szokott segíteni az újra kuplungolás.
Szinkrongyűrű a probléma.
Kuplung be,tedd 2-esbe,majd rögtön 1-esbe,de a kuplungot ne engedd fel amíg 1-esbe nem tetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!