Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak Audi A4 1.9 Tdi?

Első autónak Audi A4 1.9 Tdi?

Figyelt kérdés
Mennyire megbízható techinka? Első auto vásárlása előtt állok nemsokára.. A keret 1millió+papirmunkara a penz illetve a szervizekre... Amiket még néztem BMW 320I E36 illetve Mercedes E200kompresszor.. Melyik lenne a legopcionálisabb vásárlás?
2016. aug. 30. 14:12
 1/7 Johnny Bravo ***** válasza:

Röviden:

A4 1.9tdi: Csillió km van bennük

E36 320i: Ezzel a motorral meg ennyi penzért teljesen felesleges ilyet venni

E200: Ennyiert csak w210-es szeria van,ami a merci valaha gyártott legszarabb autói

2016. aug. 30. 14:22
 2/7 anonim ***** válasza:
56%

1 millióért szerintem inkább Passat/Bora TDI, jobbat kapsz belőle ennyiért (feltéve ha nem vagizásra kell a 4 karika)

Johnny, szerint minden kocsi 1 millió körül és alatta hulladék, rá ne hallgass;)

1 millióért VW TDI-t kifejezetten jót kaphatsz (a kínálathoz mérten természetesen)

2016. aug. 30. 14:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Természetesem nem vagizásra kell :) Borát énis nézegettem tetszenek is... Azt tudtam hogy a W210 egy pudvafos csak gondoltam csak rákérdezek:)
2016. aug. 30. 14:57
 4/7 Johnny Bravo ***** válasza:
2-es probald mar meg ertelmezni amit irtam!egyedul a mercit szaroztam le,mondjuk az meg is érdemli!az 5 millios w210-et is leszaroznam igyanugy mint a 250ezrest,mert sajnos ez a modell egy hulladek!
2016. aug. 30. 15:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen sajnos a W210-rol ensem hallottam semmi jot csak gondoltam megkérdezem... Ami még nagyon tetszik az rovarlámpás Alfa 166 2.4 jtd... De azt nem gondolom hogy első autónak ideális lenne. Maradok valószínűleg az Audi-Vw párosnál :)
2016. aug. 30. 15:22
 6/7 Johnny Bravo ***** válasza:
Az alfa 166 kb w210 szint!Szoval szerintem ne eroltesd azt se!
2016. aug. 30. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Johnny,

régóta figyelem itt a dolgokat.

Standard két dolgot írsz ilyen kérdéseknél a VAG dízelekről, rengeteg km, ezért széthajtott, hulladékot lehet csak kapni, amire rámegy a gatyád.

Nem személyes, de az a bajom ezzel a kijelentéssel, hogy ez így kb az összes dízelre igaz. (feltéve ha nem ért hozzá a vásárló, és átvágják) De az 1.9 TDI a korszak egyik, ha nem a legjobb, dízel konstrukciója volt. Persze japánból még lehet jót venni, de ebben a kategóriában jobb alternatíva szerintem nincs. Francia, olasz dízelek sehol sincsenek ezekhez képest, Opel még csak csak, Ford személyes vélemény szerint rosszabb, de ez kicsit szubjektív.

De hát mindegy, ebben a témában három féle ember van:

- A végtelenül fanatikus TDI fan (termeli a gázolajat, még olajat se kell cserélni annyira olcsó fenntartani stb stb) az elvakult idióták

- A reálisan értékelni próbálók, akik több márkát is figyelembe vesznek

- Az első pont szöges ellentéte, aki gyűlöli, mert megvette az olcsót és szívott vele, nem telik rá, irigység stb...

2016. aug. 31. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!