Vettem egy fejegységet az autómba és nem mentei el a beállításaimat és a rádió csatornákat! Miért van ez?
Figyelt kérdés
Az alábbi linken látható kábelt kaptam hozzá !
A kettő nagyot a helyére dugtam a kicsi végét meg a fejegységbe !
Szól minden ahogy kell,be állítom rajta a hangzást az órát stb... de mikor kiveszem a kulcsot ki kapcsol aztán mikor vissza adom rá a gyújtást akkor kezdi elöről ...megint állíthatom be !
Mitől van ez ? hogy tudom megcsinálni ?
2016. aug. 29. 20:35
1/3 anonim válasza:
Garancia levelet olvastad? Enyemen benne hogy csak szakszervizben beszerrelt pecsettel ervenyes a gari. Ott meg betudjak jol kotni.
2/3 anonim válasza:
Cseréld meg a piros kábelt a sárgával.
3/3 anonim válasza:
A fejegységnek gyújtástól függetlenül is kell tápelletást kapni, tehát a memória funkciónak megfelelő vezetéket (a leírásban gyakran így hívják) fix tápra kell kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!