Lehet az én nevemre motort iratni?
Figyelt kérdés
majdnem 14 éves fiú vagyok még nincs szemnélyim.
megyek majd tél után segédmotorra vizsgázni viszont még most vennék a gyűjtött pénzemből egy motort már meg van beszélve csak az a kérdés, hogy lehet az én nevemen a motor?
2016. aug. 28. 21:04
1/4 anonim válasza:
50 ccm-es moped, az-az M kategóriás segédmotor nem kerül a nevedre. Ha jól tudom egy adás-vételi szerződés kell, hogy nálad legyen és érvényes biztosítás rá. Amennyiben mégis névre kéne iratni minden gond nélkül. Itt nem kell, hogy nagy korú legyél
2/4 anonim válasza:
A vásárláshoz és a szerződés megírásához kellenek a személyi adataid, amit általában a személyi igazolvány bizonyít. Menj el az okmányirodába és csináltass egy személyit, aztán vehet motort. Segédmotort nem kell átíratni a nevedre, csak biztosítást kell kötni rá.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
De az adásvételit lehet az én nevemre akkor?
2016. aug. 29. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!