Miért mondják hogy nem ajánlott taxit venni, mint használtautó?
Figyelt kérdés
Rendben van hogy nagy futásteljesítmény, de mivel munkaeszköz és a megélhetése is függhet adott esetben az előző tulajdonosnak azt gondolnám igyekezett folyamatosan karbantartani.2016. aug. 27. 20:35
1/12 anonim válasza:
Taxis és a jó kocsi??? Kizárt.
Sok Km és elhanyagolt szar kocsik, ne vegyél olyan kocsit ami taxi, rendőr volt
2/12 A kérdező kommentje:
A rendőrautót megértem, mert azokat tényleg nem kímélik - egyszerűen nem saját autókat nyúznak.
2016. aug. 27. 20:38
3/12 anonim válasza:
a taxisoké se jobb, sok kilóméteres kocsik, amik szarrá vannak hajtva és ugyanúgy nem szervizelik
4/12 anonim válasza:
Azon kívül nem tudod ki volt benne bedrogozva vagy hány krvát fojtottak meg benne
5/12 anonim válasza:
Mert a taxis nem hülye, akkor adja el amikor már nem éri meg rákölteni pénzt és alkalmatlan a munkára.
6/12 anonim válasza:
Tényleg okosok?
Taxisnak évente van műszaki vizsga.
Egyébként is érdeke, hogy jó állapotban tartsa, rendszeresen takarítsa kivül-belül.
Szarrá hajtás az mi? Én még egy taxit sem láttam 2-esben üveghangon, füstölő gumikkal hülyegyerekeskedni.
Km biztos több lesz benne mint Cipi bácsi swiftjébe.
Eladni meg kénytelen a jó állapotú autót is ha elérte a 10 évet mert tovább nem használhatja taxinak.
Nem vagyok taxis de ennyit egy átlagembernek is illik tudnia.
7/12 anonim válasza:
Azért a taxik futnak, 10 évesbe alsóhangon van 5-600e km de inkább több. Azt már jó állapotúnak nevezni költő túlzás.
8/12 anonim válasza:
Egy pesti taxi mennyit fut nem tudom.
De egy megyeszékhely vagy kisebb város taxija nem megy évi 20ezret.
9/12 anonim válasza:
Ennek a 2-3x-osát. Sőt, vannak olyan taxik, amiket "forgóban" vezetnek akár napi 24 órában, azok ütik a 100,000-et évente...
10/12 anonim válasza:
Azért a taxisok sem tartják olyan jól az autókat. Sokszor csak külsőleg rakják rendbe az autót, de amúgy sz*r. Futómű teljesen kuka az összesen a sok rossz út miatt, a motor már az utolsókat rúgdossa a kíméletlen városi üzem miatt. Belül minden kopott és minden lóg meg zörög. Emellett a tudat, hogy többezer ember beült meg kiszállt az autóból, ez is jelentős kopás az ajtóknak. Beülsz egy taxiba, jó eséllyel zörögni fog valami. Mikor a taxis tudja, hogy lejár hamarosan az engedélye az autóra, utána már nem fog költeni rá. De azért egy év alatt még ugrik az autóba 80 ezer km. Városban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!